Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKENIK

Kod trojca pronađeno 100 grama speeda, marihuana i 40 tableta ecstasya

ecstasy
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
24.10.2017.
u 14:09

Svu trojicu policija je 19. listopada navečer zatekla u kući osumnjičenog 28-godišnjaka gdje su konzumirali marihuanu.

Trojica muškaraca s područja Lekenika, stara 20, 22 i 28 godina, prijavljena su zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a kod njih je ukupno nađeno 83 grama speeda, više od pola kilograma marihuane te 40-ak tableta Ecstasyja. 

Svu trojicu policija je 19. listopada navečer zatekla u kući osumnjičenog 28-godišnjaka gdje su konzumirali marihuanu. Tada je 28-godišnjak predao policajcima jedan joint i paketić sa 13,2 grama marihuane, dok je 22-godišnjak policijskim službenicima izručio vrećicu s 24 tablete ecstasyja

Dan poslije, po nalogu Županijskog suda u Sisku, na području Lekenika obavljena je pretraga kuća i drugih prostorija kod osumnjičenih muškaraca te je u kući 20-godišnjaka i 22-godišnjaka pronađeno 83 grama amfetamina, tzv. speeda, 131,7 gram marihuane i 14 tableta ecstasyja, za što je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je bilo namijenjeno daljnjoj preprodaji. Pretragom kod 28-godišnjaka je pronađeno 400 grama marihuane, koju je proizvodio i prodavao krajnjim korisnicima. Pronađena droga od osumnjičenih je oduzeta te su kazneno prijavljeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

ecstasy
1/6

Daljnjim istraživanjem nad 20-godišnjakom je utvrđeno da je počinio pet teških krađa i jednu krađu. Njega se sumnjiči da je u prvoj polovici ove godine u mjestima na području općine Lekenik; Letovaniću, Starom Brodu i Žažini, provalio u dvije vikendice, obiteljsku kuću, trgovinu mješovite robe i dvorišne objekte, iz kojih je ukrao dva trimera, kosilicu za travu, motornu pilu, cigarete, televizor, mobilni telefon, novac, ruter za tv, produžne kablove, glazbenu liniju, kanistar s benzinom, aparat za varenje, plinsku bocu, plamenik te spremnik s gorivom. Ovim teškim krađama i krađom počinio je ukupnu materijalnu štetu od oko 60.000 kuna te je protiv njega Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava.

Komentara 2

WW
wwwcro
15:19 24.10.2017.

I dvije bakice su prodavale cvijeće i jaja...opet se policajci bave sa beznačajnim prekršajima umjesto da love komuniste ubojice i lopove...

Avatar ivek
ivek
07:00 25.10.2017.

demon - kracija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije