Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prijavila pijanog prodavača: 'S leđa je udarao mog osmogodišnjeg sina, vrištao je od bolova'

Iz policije su potvrdili da je bilo intervencije i da je podignuta optužnica protiv 40-godišnjeg prodavača koji je u postaji zadržan do otrježnjenja.
25. kolovoza 2019. u 14:52 14 komentara 4171 prikaza
Crikvenica/Ilustracija
Foto: Goran Kovacic/pixsell

Snježana W., Hrvatica koja živi i radi u Njemačkoj, ove je godine godišnji odmor odlučila provesti u Crikvenici, a pamtit će ga po neugodnom iskustvu. Prodavač na štandu je izvrijeđao nju i njezinog osmogodišnjeg sina, kojeg je naposljetku i fizički napao.

Davor Božinović PRIVEDEN NAPADAČ Božinović: Policija je uhitila jednu osobu vezanu uz napad na Viškovu

Sve j počelo kada se Snježana W. uputila sa svojim sinom u šetnju Crikvenicom i zaustavili su na jednom od štandova na tržnici, želeći kupiti dres.

- Upitala sam ga ima li možda manjih brojeva od izloženih, pa je krenuo unutar štanda. ali se ubrzo i okrenuo s komentarom: " Vas dvoje jedete sladoled, a došli ste mene zaje... za 100 kuna!". Tada nas je počeo vrijeđati, vikao da se gubimo. Pitala sam ga što mu je, kako se to ponaša i zašto je tako nekulturan u komuniciranju s kupcima. Tada se "otvorio" i počeo psovati izdijelivši mi različite prostačke epitete, spominjao mi je mater, govorio da se "gonim u p... materinu" te urlao na mene: "Marš odavde!"- ispričala je šokirana majka osmogodišnjaka za Novi List.

INCIDENT U UZDOLJU Kninjani tvrde da su napadači na Srbe iz šibenskog zaleđa

Nakon tog incidenta su se okrenuli i željeli otići, a prodavač ih je sustigao na semaforima.

- On je došao nama s leđa i udario mog sina, ošamarivši ga preko uha, dobro ga protresao za uho i odignuo od zemlje...Sin je počeo vrištati od bolova, imala sam osjećaj da je cijeli grad zvučao, oko nas masa ljudi koji su zaprepašteno i šokirano gledali, i s jedne i druge strane semafora. Taj čovjek se odmah vratio, istog trenutka okrenuo i otišao nazad prema svom štandu. Ja sam uspjela samo viknuti: "Hej, čovječe, što si to uradio, jesi normalan", dok moj sin nije prestajao plakati od šoka i bola- rekla je Snježana W. za Novi List.

Zabrinuta je majka incident prijavila policiji. Iz Policijske uprave primorsko-goranske su za Novi List potvrdili da je bilo intervencije i da je podignuta optužnica protiv 40-godišnjeg prodavača koji je u postaji zadržan do otrježnjenja.

Gorenje WaveActive
ONI RADE DOK SE VI ODMARATE
Kako život učiniti jednostavnijim?

A1 izdvaja za Vas

 • zoki_bijela:

  Steta sto nisam bio u blizini.. Imao bi usi kao Dumbo

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Napad" na Hrvaticu " /kako ste kao slučajno istakli/ treba sankcionirati jednako brzo kao i nedavne napadače na neke ....

 • Avatar maxist
  maxist:

  Bojim se da od crikveničke policije nebu koristi.........njihove su "intervencije" post festum i uglavnom se svode na maltretiranje i ispitivanje oštečenika a počinitelje tapšaju.......Ogledno loši !!!