Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRIKVENICA

Prijavila pijanog prodavača: 'S leđa je udarao mog osmogodišnjeg sina, vrištao je od bolova'

Crikvenica/Ilustracija
Foto: Goran Kovacic/pixsell
25.08.2019.
u 14:52

Iz policije su potvrdili da je bilo intervencije i da je podignuta optužnica protiv 40-godišnjeg prodavača koji je u postaji zadržan do otrježnjenja.

Snježana W., Hrvatica koja živi i radi u Njemačkoj, ove je godine godišnji odmor odlučila provesti u Crikvenici, a pamtit će ga po neugodnom iskustvu. Prodavač na štandu je izvrijeđao nju i njezinog osmogodišnjeg sina, kojeg je naposljetku i fizički napao.

Sve j počelo kada se Snježana W. uputila sa svojim sinom u šetnju Crikvenicom i zaustavili su na jednom od štandova na tržnici, želeći kupiti dres.

- Upitala sam ga ima li možda manjih brojeva od izloženih, pa je krenuo unutar štanda. ali se ubrzo i okrenuo s komentarom: " Vas dvoje jedete sladoled, a došli ste mene zaje... za 100 kuna!". Tada nas je počeo vrijeđati, vikao da se gubimo. Pitala sam ga što mu je, kako se to ponaša i zašto je tako nekulturan u komuniciranju s kupcima. Tada se "otvorio" i počeo psovati izdijelivši mi različite prostačke epitete, spominjao mi je mater, govorio da se "gonim u p... materinu" te urlao na mene: "Marš odavde!"- ispričala je šokirana majka osmogodišnjaka za Novi List.

Nakon tog incidenta su se okrenuli i željeli otići, a prodavač ih je sustigao na semaforima.

- On je došao nama s leđa i udario mog sina, ošamarivši ga preko uha, dobro ga protresao za uho i odignuo od zemlje...Sin je počeo vrištati od bolova, imala sam osjećaj da je cijeli grad zvučao, oko nas masa ljudi koji su zaprepašteno i šokirano gledali, i s jedne i druge strane semafora. Taj čovjek se odmah vratio, istog trenutka okrenuo i otišao nazad prema svom štandu. Ja sam uspjela samo viknuti: "Hej, čovječe, što si to uradio, jesi normalan", dok moj sin nije prestajao plakati od šoka i bola- rekla je Snježana W. za Novi List.

Zabrinuta je majka incident prijavila policiji. Iz Policijske uprave primorsko-goranske su za Novi List potvrdili da je bilo intervencije i da je podignuta optužnica protiv 40-godišnjeg prodavača koji je u postaji zadržan do otrježnjenja.

Ključne riječi

Komentara 14

ZB
Zoki-Bijela
15:04 25.08.2019.

Steta sto nisam bio u blizini.. Imao bi usi kao Dumbo

Avatar rubinet
rubinet
15:07 25.08.2019.

Napad" na Hrvaticu " /kako ste kao slučajno istakli/ treba sankcionirati jednako brzo kao i nedavne napadače na neke ....

Avatar maxist
maxist
16:07 25.08.2019.

Bojim se da od crikveničke policije nebu koristi.........njihove su "intervencije" post festum i uglavnom se svode na maltretiranje i ispitivanje oštečenika a počinitelje tapšaju.......Ogledno loši !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije