Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na području varaždina

Prijave protiv dvije osobe koje su prekršile mjeru samoizolacije

24.12.2020.
u 11:21

Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije mogu se prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave.

Na području Policijske uprave varaždinske jučer su zatečene dvije osobe u kršenju mjera samoizolacije.

 Jedan je 34-godišnjak prekršio mjeru samoizolacije izrečenu od strane MUP-a prilikom povratka iz inozemstva i prelaska državne granice, radi produženja registracije vozila, dok je 20-godišnjak zatečen kako za vrijeme izrečene mjere samoizolacije hoda ulicom. Izdani su im prekršajni nalozi zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

- Skrećemo pozornost građanima na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojima je određena mjera samoizolacije, dužne su se ponašati sukladno uputama koje su dobile.

Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije mogu se prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave.

Također napominjemo da su sve osobe kojima je izrečena samoizolacija ili liječenje u kući, evidentirane te su kao takve vidljive prilikom traženja bilo koje usluge u državnim ili javnim ustanovama - ističu u policiji. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
12:01 24.12.2020.

Da nekoga znam koji je inficiran a hoda okolo - sigurno bi ga prijavio. Ali slika iznad članka - e ona je prava poruka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije