Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Za Hrvatsku bez krzna'
Povratak na članak

Prijatelji životinja: Donosi se još jedan prijedlog koji bi trebao ostati u kamenom dobu

Iako EU potiče stroža pravila za zaštitu životinja i potpunu zabranu uzgoja životinja radi krzna, Ministarstvo poljoprivrede predlaže da se unazadi Zakon o zaštiti životinja i dopusti uzgoj činčila za krzno - kažu iz Prijatelja životinja

Komentari 4

KA
kafka
15:39 09.07.2015.

Gdje se prijatelji životinja da zaštite ostale ptice koje su protjerale i istrijebile zaštićene vrane. . . . . . . . . Vrane čine genocid nad nekim drugim vrstama i nitko ništa ne poduzima. Počele su napadati i ljude i nikome ništa. . . . . . . Gdje ste udruge za zaštitu životinja???

VL
RE
reborn
17:22 09.07.2015.

Zabrana uzgoja životinja zbog krzna? A zašto ne zabrana uzgoja životinja zbog kože (cipele, torbice)? Ili zbog mesa? Ili zbog jaja? Zašto ne zabraniti uzgoj biljaka, jer i biljke pate kada ih se sjecka za silažu? Pa onda lamentirati o liberalnom društvu i slobodnom tržištu u kojem je sve dozvoljeno? Svašta...

VL
NA
navijeke
17:39 09.07.2015.

Mogu li ti prijatelji životinja za svoju obuću pokazati kakvu potvrdu o donaciji kože od strane životinja kojima je oderana? Ili njihova ljubav ne seže baš tako daleko?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.