Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apel milanoviću

Prgomet: Raspišite izbore, ne ubijajte nam nadu

drago prgomet
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
01.09.2014.
u 22:45

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a, objavio je na svom blogu otvoreno pismo premijeru Zoranu Milanoviću

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a, posljednjih se dana pošteno raspisao. Prvo je objavio blog o potrebi uvođenja preferencijalnog glasovanja, a sada je uputio otvoreno pismo premijeru Milanoviću.

U duhovitom tonu, zatražio je od šefa Vlade da raspiše prijevremene izbore. Prgomet sarkastično povlađuje, pa kritizira Milanovića, priznajući mu obrazovanje i hrabrost izbacivanja Linića iz stranke, ali naglašava da je hrvatski narod duboko razočaran njegovim radom te da su prijevremeni izbori mnogima zadnja nada.

"Dok je lakoća izjava već postala Vaša prepoznatljivost, sad imate priliku pokazati lakoću donošenja dobre odluke. Raspišite izbore! Nemojte nam ubijati nadu. Ako se ne sjetite boljeg razloga, recite da Vam je opet pukla vodovodna cijev pa morate otići. Vi biste barem naveli razlog", zaključio je Prgomet.

>>Prgomet pisao Karamarku: Razgovor sa mnom odbijate dvije godine!

>>Prgomet kritizira Milanovića i svog šefa Karamarka

Komentara 34

MA
malimiš00
23:20 01.09.2014.

Gospodine Drago slažem se u potpunosti, vrijeme je za prijevremene izbore.. ne smijemo dopustiti da brod potone do dna!

PI
pixiee
23:27 01.09.2014.

Vrijeme je za prijevremene izbore...Ovaj čovjek mi je posebno drag!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:00 02.09.2014.

Onako iskreno čovjek je potpuno u pravu, šta se čeka, šta čeka hdz-e, malo smješna situacija za oporbu, jarlauču kako će baš oni biti ti koji će kao donjet dobrobit narodu a nisu u stanju ni jedan jedini papir poslatlat za prijevremene izbore, i vi mislite preuzet vlast sa ovakvom pameću, a niste u stanju ni ove nesposobne geliptere van pameti smjenit, poistovječujete se sa istima, htjeli bi vlast a nemate hrabrosti jer vas zadovoljava trenutna stranačka slast, jadan ovaj narod i sa jednima a i sa drugima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije