Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz grotla Libije
Povratak na članak

Preživio dramu u borbi za goli život i čekanju svojega leta iz Libije

Sve što možeš je držati glavu dolje i šutjeti, da nekog krivo ne pogledaš, jer svatko može uzeti pušku u ruke i raditi što hoće - priča zaposlenik Geofizike

Komentari 3

LI
liliZG
14:34 26.02.2011.

čovjek reče što sam ja oduvijek govorila i mislila, ......jadan si ako se nađeš u nekoj gabuli u stranoj zemlji i očekuješ da ti tvoji iz konzulata ili ambasade pomognu,,,,,........kako kažu bolje za pomoć pitati totalnog stranca nego svoje, ovi će te uvijek ostaviti na cjedilu............nije prvi put!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar pretorijanac
pretorijanac
00:16 27.02.2011.

Dražene, ajde sve je na kraju ispalo O.K,,,,,,jebo našu diplomaciju s onim klaunom Jandrokovićem na čelu,,,,,,,sutra uz hladni Pan u Toxicu bu ti lakše pajdo..........,NARAVNO TI PLAĆAŠ RUNDU ......A IMAŠ I ZAKAJ!

VL
LO
Louie
01:53 02.03.2011.

A sta bi ova gospoda htjela da Hrvatska posalje zrakoplov da gospodu vrati nazad. Tko napusti Hrvatsku (onda snadi se) i ne trazi od Hrvatske nista.Budite sretni da vas Hrvatska primi nazad. Bog i Hrvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.