Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sunce pa snijeg

Prevrtljiva veljača za vikend opet donosi snijeg

Koprivnica snijeg
Dusko Marusic/PIXSELL
01.02.2013.
u 17:33

Ostatak veljače trebao bi biti bez snježnih pahulja pa se možda polako možemo privikavati na – proljeće

Da je s pravom na glasu kao "prevrtljiva", veljača pokazuje već prvog vikenda. Iako se sutra tijekom dana u unutrašnjosti očekuju gotovo proljetne temperature, do najviše 14 Celzijevih stupnjeva na širem zagrebačkom području, već prema večeri očekuje se znatan pad temperature uz kišu koja će tijekom noći prijeći u slab snijeg. 

No, prema prognozama meteorologa, snijeg će padati samo tijekom noći, a nedjelja bi trebala biti sunčana, no dosta hladnija od subote, s najvišom dnevnom temperaturom do četiri Celzijeva stupnja. Niske temperature zadržat će se i idućeg tjedna, neće prelaziti pet stupnjeva pa prognostičari predviđaju da će snježnih padalina u unutrašnjosti zemlje biti i u četvrtak.

Ostatak veljače trebao bi biti bez snježnih pahulja pa se možda polako možemo privikavati na – proljeće.

Sunčanih razdoblja sutra bit će i u većini zemlje, a prijepodne je na Jadranu i u krajevima uz njega mjestimice moguća kiša. Poslijepodne se sa zapada očekuju jače naoblačenje i kiša, na Jadranu mjestimice uz grmljavinu. Jutarnja temperatura kretat će se od tri do osam, na Jadranu od osam do 12 Celzijevih stupnjeva, najviša dnevna uglavnom između 11 i 17°C.

>>Uživajte u sunčanom vremenu i 15 stupnjeva, za vikend kiša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije