Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rano proljeće?

Uživajte u sunčanom vremenu i 15 stupnjeva, za vikend kiša

sunce Dubrovnik PORTAL
Grgo Jelavić/PIXSELL
31.01.2013.
u 09:36

Najviša temperatura zraka bit će između 7 i 12 stupnjeva, a na Jadranu od 10 do "proljetnih" 15. I sutra će biti djelomice sunčano i toplo.

Nakon dugog razdoblja prave zimske hladnoće, danas možemo uživati u proljetnim temperaturama, a meteorolozi najavljuju da će temperatura porasti na 15 Celzijevih stupnjeva.

Iz DHMZ-a pišu da će današnji dan biti "barem djelomice sunčan" te da će se samo na otvorenom moru sjevernog Jadrana zadržati oblačno, mjestimice i maglovito vrijeme. Vjetar će biti većinom slab, a prijepodne prolazno umjeren sjeverozapadnjak puhat će u Podravini, Slavoniji i na Jadranu.

Za vikend kiša i u gorju snijeg

Najviša temperatura zraka bit će između 7 i 12 Celzijevih stupnjeva, a na Jadranu od 10 do "proljetnih" 15. I sutra će biti djelomice sunčano i toplo. "Više oblaka bit će u sjevernim kopnenim predjelima sredinom dana, a na moru i u gorskim krajevima navečer i u noći kada će na riječkom području i pod Velebitom već mjestimice biti i kiše", pišu iz DHMZ-a te dodaju da će u unutrašnjosti vjetar biti slab do umjeren, dok će na Jadranu jačati jugo.

Najniže temperature kretat će se od -2 do 3, na Jadranu od 5 do 10, a najviša će biti između 6 i 11, a na Jadranu od 11 do 15 stupnjeva. Za vikend meteorolozi najavljuju kišu i novi pad temperatura, dok bi u gorskim krajevima moglo pasti i nešto snijega.

Dok je jedan dio Hrvatske zatrpan snijegom, Slavoniju grijalo sunce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije