Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Tajna 37. paralele: Brat i sestra otkrili autocestu za NLO-e?

37. paralela proteže se od Kalifornije preko Nevade, Colorada, Kansasa, Missourija, Illinoisa, Kentuckyja sve do Virginije...
28. rujna 2017. u 21:08 25 komentara 45155 prikaza
NLO
Foto: YouTube

Chuck Zukowski i Debbie Ziegelmeyer brat su i sestra koji su godinama putovali diljem SAD-a na svako mjesto na kojem bi se dogodile čudne stvari povezane s NLO-ima.

Autopsija PODCIJENIO PUBLIKU Konačno otkrio potpunu istinu odbukcije koja je svojedobno šokirala svijet

Tijekom jedne istrage, Chuck je primijetio kako se mnoštvo neobjašnjivih incidenata događa uz 37. paralelu, piše The Sun.

Odmah je pozvao svoju sestru koja je istu stvar primijetila na području Missourija pa su, udruživši snage, krenuli u potragu.

Ubrzo su se njihove sumnje potvrdile i oni su zapisali izuzetno velik broj neobjašnjivih događaja uz 37. paralelu. Za nju tvrde kako predstavlja autoput za NLO-e, a svoju teoriju objašnjavaju u knjizi ''37. paralela''. U tijeku je i snimanje filmskog prikaza.

– Bilo je to 2006. godine kada sam radio na slučajevima mutacija stoke. Svi su oni imali nešto zajedničko, bili su iznimno slični slučajevi, većina ih je bila s desne strane i protezali su se od istoka prema zapadu. Tada sam zapravo shvatio da se većina takvih događaja dogodila u blizini 37. paralele. Odmah sam nazvao sestru i upitao je je li i ona primijetila kako se mutacije uglavnom događaju oko te paralele – objašnjava Chuck.

Ta paralela proteže se od Kalifornije preko Nevade, Colorada, Kansasa, Missourija, Illinoisa, Kentuckyja sve do Virginije. Na ovom se potezu nalazi i vojna baza smještena u južnom dijelu zapadne Nevade poznata kao Područje 51 (Area 51) kao i baza Dulce, koju smatraju zbog nekih događanja podzemnom bazom izvanzemaljaca.

– Vjerujemo da je paralela 37. svojevrsna autocesta za NLO-e. Čini se kako na tim dijelovima ulaze u naš planet i iz njega izlaze – zaključuje Chuck.

meteor, nebo Amerikanci u panici Nije se dogodio kraj svijeta, no što je ovo snimljeno na nebu iznad LA-a? Misterij hercegovačke elipse Tajanstveni trag Misterij hercegovačke elipse: Ovo je prava istina o tome što se tih 80-ih godina dogodilo NLO Neobična svjetla Stanovnici mjesta na istoku Srbije tvrde: Snimili smo NLO
RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Etnolog
  Etnolog:

  Nepismeni Večernjakov novinar koji ne razumije engleski odnekud je pogrešno preveo poznati fenomen "cattle mutilation" kao "mutaciju stoke", a riječ je o "sakaćenju stoke".

 • miro44V:

  Prvo ovaj clanak je 11 godina star, drugo prepisano iz casopisa SUN, pa to je koda na tv pocnu novosti sta se desilo u sapunici santa barbari. A vecernjak to stavlja na naslovnu stranicu. Bas me zanima jel vecernji uopce ... prikaži još!e ima redatelja ili svarko pise sta mu volja...

 • Elmar:

  Isuse Bože, samo to mogu reći! Novinarstvo u VLu je za nepovjerovati. Doista za ismijavanje. Ovo ni Malnarova Noćna mora ne bi pustila .