Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka o kojoj svi pričaju

VIDEO Otkrila da je muž vara sa studenticom, sve snimila pa ga ganjala po parkingu: 'Ja kući s troje djece...'

banjaluka.net
06.06.2023.
u 14:23

Društvenim mrežama širi se snimka na kojoj bijesna žena trči po parkiralištu za suprugom, koji ju je navodno prevario sa studenticom. Snimka je samo kulminacija skandala koji potresa banjalučki fakultet.

Viši asistent fakulteta iz Banja Luke navodno je uhvaćen u preljubu sa studenticom. Mediji iz BiH pišu kako se u njegovom uredu pojavila supruga i snimila prevaru, video se potom počeo širiti društvenim društvenim mrežama. Jedan od svjedoka snimio je i polomljeno staklo, ali i krv.

Prema pisanju pojedinih medija, ona je snimku proslijedila svim redakcijama. Potom je na supruga i fizički nasrnula, što se. čini se, vidi na novoj snimci koja se pojavila. "Dok ja kući s troje djece sjedim...", čuje se na snimci na kojoj žena na parkingu trči za muškarcem.

Rektor fakulteta iz Banja Luke donio je i rješenje o udaljenju sa radnog mjesta asistenta koji je uhvaćen sa studenticom, navodi banjaluka.net.

Iz PU Banjaluka kažu da im napad nije prijavljen, ali da su pokrenute određene provjere. – Na osnovu javnih pogovaranja, ali i snimka koji se pojavio u javnosti policija je pokrenula provjere kako bi se utvrdile sve okolnosti i autentičnost snimka, nakon čega će, po potrebi, biti obaviještene nadležne institucije – navode u PU Banjaluka

>>VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 3

KU
Kujttim
16:18 06.06.2023.

Ovaj je odmah odletio s fakulteta, a kada je onaj požeško-slavonski župan Alojz Tomašević godinama varao i tukao svoju zakonitu Maru, svi su ga štitili. Jbg, izgleda da je Banja Luka oličenje morala prema Slavonskom Brodu?

BR
Brankko
22:13 06.06.2023.

To su dvije komponente: 1) X kao muž prevario ženu, 2) X nije smio petljati sa studenticom. -- "Mužjačinski" pristup: 2a) X i studentica morali su se bolje skrivati, ako im je bilo stalo.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
18:42 06.06.2023.

Ni prvi, ni zadnji. Ima toga svakodnevno k’o kiše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije