Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu `prošlo`...

Pretukla ga cura, slagao policiji da su bili razbojnici

Muškarac
Foto: Getty Images
11.05.2019.
u 08:40

Policija 30-godišnjaka sumnjiči da je 21. travnja ove godine  prijavio počinjenje kaznenog djela razbojništva koje su na njegovu štetu počinile nepoznate osobe nanijevši mu pri tom tešku tjelesnu ozljedu i to na području Škurinja u Rijeci.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 30 i 23 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela općeg kriminaliteta.

Policija 30-godišnjaka sumnjiči da je 21. travnja ove godine  prijavio počinjenje kaznenog djela razbojništva koje su na njegovu štetu počinile nepoznate osobe nanijevši mu pri tom tešku tjelesnu ozljedu i to na području Škurinja u Rijeci, javlja PU primorsko - goranska na svojim stranicama.  

Kriminalističkim  istraživanjem je utvrđeno da je kazneno djelo prijavio iako je znao da to nije istina te se je došlo do saznanja da mu je tešku tjelesnu ozljedu nanijela 23-godišnja hrvatska državljanka prilikom verbalnog sukoba istoga dana.

Zbog počinjenja kaznenog djela lažno prijavljivanje kaznenog djela, spomenuti 30-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu,  kao i osumnjičena 23-godišnjakinja za počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda. 

Pogledajte i video Aurelia stigao u Split

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar VinkoL
VinkoL
18:41 11.05.2019.

Al ne kužim drugarice "novinarka" kak je u verbalnom sukobu zaradil tjelesne ozljede? Jako je vikala pa je oglušil, ili...?

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
18:40 13.05.2019.

e jadan.najbolje je da obuče suknju i visoke štikle.

LI
liliZG
12:39 13.05.2019.

verbalni sukob.... teške ozljede???... gađala ga betonskim slovima, riječima , rečenicama????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije