Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Pretražuju se laptop i mobitel ubijene Lane Bijedić

Lana Bijedić
Foto: Vecernji.ba
1/3
13.10.2019.
u 17:51

Prošlu nedjelju Lanino tijelo pronađeno je u rijeci, a policija još uvijek istražuje okolnosti događaja.

Lana Bijedić, 19-godišnja Mostarka koja je ubijena prije tjedan dana, jučer je kremirana u Beogradu.

Podsjetimo, prošle je nedjelje Lana otišla na kavu s prijateljicom, kako je rekla svojoj majci, Oko 12.10 kamere na benzinskoj postaji uhvatile su je kako šeće sama, no detalji kako je do tamo došla, nisu poznati, piše Vecernji.ba.

Foto: Vecernji.ba

Posljednji put viđena je na kružnom toku Zviroviću, a već oko 19 sati pronađeno je njezino tijelo u rijeci Studenčici u Studencima kod Ljubuškog. Iste večeri potvrđeno je da se radi o ubojstvu. Obdukcijom je utvrđeno da je udarana i davljena prije nego je bačena u rijeku. Njezino tijelo pronašao je lokalni ribar i odmah zvao policiju. Večernji lis BiH saznaje kako je Lana još u siječnju napisala svoju oporuku, a nedavno je deaktivirala i račun na društvenoj mreži Facebook. 

Policija pokušava doći do podataka s Laninog mobitela i laptopa. Izjave nekih ispitanika ponovo se analiziraju, kao i ostale sumnjive okolnosti događaja. Na slučaju surađuju MUP ZHŽ-a, MUP RS-a te Veleposlanstvo SAD-a. Istražuje se na više lokacija, a Vecernji.ba prenosi da je MUP Zapadnohercegovačke županije objavio priopćenje u kojem moli sve građane koji nešto znaju da se jave policiji ili Upravi policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije