Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO NIZ PRIJAVA

Preticao preko pune crte pa policiji bježao i pješice

policija
Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
04.10.2017.
u 13:47

Mladić je vozilom upravljao prije nego što je položio vozački ispit

Pune ruke posla imali su pripadnici Kobri s jednim 25-godišnjakom iz Sinja. Kako je priopćila PU splitsko-dalmatinska mladić je u utorak oko 12 sati u Brnazama upravljao Golfom te je nepropisno preticao preko pune uzdužne linije. Pripadnici Kobri su ga uočili te su mu dali znak da stane.

No, on se oglušio na zapovijed te je pokušao pobjeći. I to tako da je još jedno vrijeme vozio automobil, zaim ga zaustavio te istračao iz vozila, pokušavajući pobjeći i pješice!?. No policajci su ga uskoro našli i uhitili, a on ih je vrijeđao te se opirao privođenju pa je uz uporabu sredstava prisilile doveden u policiju radi kriminalističkog istraživanja.

Utvrđeno je da je vozilom upravljao prije no što je stekao pravo na to, odnosno prije no što je položio vozački ispit. Uz to je odbio testiranje na alkohol i droge. Nakon svega priveden je sucu za prekršaje.

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
22:45 04.10.2017.

Jesu li i njemu govorili da je šiptar i gdje mu je droga,bacili mu mobitel na pod i fizički ga napali pa zatim uhapsili i odveli u zatvor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije