Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U PRITVORU

Pijan i bez vozačke bježao policajcima i probijao blokade po Pakoštanima

policija, blokada
Davor Puklavec/PIXSELL
03.10.2016.
u 12:13

Kada je stigao na plažu Pilatuša, zaustavio je automobil i počeo bježati.

Burno je bilo u subotu navečer u Pakoštanima gdje je policija imala pune ruke posla s pijanim mladićem (20).

On je vozio neregistrirani Renault te se nije zaustavio na policijskim blokadama nego je nastavio bježati kroz Pakoštane.

Kada je stigao na plažu Pilatuša, zaustavio je automobil i počeo bježati. Policajci su ga tada uhvatili i uhitili. Jedan policajac i pijani mladić pritom su lakše ozlijeđeni.

- Protiv 20-godišnjaka se zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa podnosi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, a uz kaznenu prijavu za prisilu prema službenoj osobi i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, priveden je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - javljaju iz PU zadarske.

>> Bježao od policije pa u tuđi stan kroz prozor ubacio ruksak pun droge

>> Dvojac koji se nije zaustavio policajci su lovili od Sesveta do Remize

Komentara 1

BB
bozo boric
04:32 06.10.2016.

mora je bižati jer ga policijot naganja inače je mulac primjeran i potiće iz ugledne familije ...tako će napisasti sa strane plačeni sudac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije