Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Jadran

Presvlače se u Podgajcima, a treniraju u Gunji

Davor Šuker,Gunja,NK Jadran
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
11.02.2015.
u 07:25

Inače, radovi na obnovi stadiona NK Jadran još nisu započeli, a trebao bi ih financirati Hrvatski nogometni savez

Poslije mjeseca izbivanja i nogometaši NK Jadrana iz Gunje prošloga tjedna simbolično su se vratili u svoje selo i gdje su počeli trenirati na svome igralištu. Naime, oni su radi uništenoga terena, tribina i prostorija od svibnja prošle godine trenirali na igralištu NK Posavac iz Posavskih Podgajaca dok su na igralištu NK Zrinski igrali prvenstvene utakmice.

Načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić, koji je i predsjednik NK Jadrana, kaže da se igrači sada presvlače u svlačionici igrališta u Posavskim Podgajcima, odakle automobilima dolaze u Gunju na trening, nakon kojega se ponovno vraćaju u Podgajce na tuširanje. Inače, radovi na obnovi stadiona NK Jadran još nisu započeli, a trebao bi ih financirati Hrvatski nogometni savez.

– Igralište se treba graditi novo kao i sve prostorije. Rečeno nam je kako bi tijekom ožujka trebali početi radovi, a da bi sve trebalo biti završeno do početka jesenjeg dijela prvenstva, kada bi se mogle igrati utakmice u Gunji – rekao je Lucić.

>>NK Jadran se vratio u Gunju

>>'Obnova kuća u županjskoj Posavini koštat će između 500 i 600 milijuna kuna'

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:15 11.02.2015.

Kakve to prvenstvene utakmice klub iz međužupanijske lige sad (prva polovica veljače) igra??? Šukeru, kad se rukuješ, čovjeka gledaš u oči!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije