Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA BLAŽEVIĆ

Presudila mu fotografija: Šef šibenskog Stožera dao ostavku i poručio da ne želi ometati daljnji rad

Foto: VL
1/2
20.01.2021.
u 12:32

Dodao je da o razrješenju s mjesta zamjenika župana nije bilo riječi.

Nikola Blažević zatražio je razrješenje na funkciji načelnika Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

- Ne želim otežavati rad Stožera civilne zaštite. Iskomunicirao sam sve s županom Goranom Paukom – kazao je kratko Blažević za lokalne medije, dok župan Goran Pauk u priopćenju navodi kako je riječ o Blaževićevim osobnim razlozima.

Župan Pauk jučer nije htio komentirati fotografiju na kojoj se vidi da načelnik Županijskog stožera Blažević kako krši epidemiološke mjere sjedeći na večeri s još šest osoba u restoranu Kninskog hotela Ivan za koju je sam Blažević potvrdio da je nastala nedavno povodom proslave njegovog rođaka Ante Blaževića čija je kćer osvojila medalju na Europskom rukometnom prvenstvu.

Foto: Pixsell/Instagram

"Kako bismo osigurali kontinuitet i zadržali kvalitetu rada Stožera koji je u proteklih 11 mjeseci uspješno odolijevao izazovima u borbi s pandemijom zarazne bolesti COVID-19, na funkciju načelnika Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije imenovan je dosadašnji zamjenik načelnika g. Darko Dukić, dipl. ing., županijski vatrogasni zapovjednik, a zamjenicom načelnika imenovana je dr. sc. Sanja Slavica Matešić, pročelnica Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije" , istakao je šibensko kninski župan Goran pauk

 

Komentara 10

Avatar Poskok 1
Poskok 1
13:01 20.01.2021.

Koga briga za njegovu ostavku. Doći će drugi. Nego izvjestite vi o prijavama i kaznama prisutnoj gospodi. Jer ako droti natjeravaju mladež po parkovima, dakle mladež koja je vani, ako je čovjek kažnjen jer je traktorom u vrijeme izolacije otišao u polje, da čujemo onda što je ovdje poduzeto.

Avatar Warded
Warded
12:45 20.01.2021.

Jbte ima li tko da ne laže i uporno ponavlja laž dok mu se slike ne nabiju na nos

ZI
zinegoid
13:16 20.01.2021.

znači novinari ne odustaju od demontiranja države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije