Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Presuda u predmetu Ante Budalić c/a Večernji list d.o.o

Općinski građanski sud u Zagrebu donio je pravomoćnu presudu u predmetu Ante Budalić c/a Večernji list d.o.o.
04. prosinca 2010. u 11:29 42 komentara 286 prikaza
policija
Foto: Arhiva VL

Općinski građanski sud u Zagrebu, po sucu toga suda Snježani Lukša u pravnoj stvari tužitelja Ante Budalića iz Splita, Vrh Visoke 53, zastupan po punomoćniku Miji Jeličić, odvjetniku iz Splita, Kliška 29 protiv tuženika Večernji list d.d. iz Zagreba, Slavonska avenija 4, zastupan po punomoćniku Hrvoju Ladan, odvjetniku iz Zagreba, Metalčeva 5/ VIII, radi naknade štete, nakon održane glavne i javne rasprave zaključene dana 23. veljače 2012., u nazočnosti zamjenika punomoćnika tužitelja Ane Lopac Kršulović i zamjenika punomoćnika tuženika Pavla Krmpotića, dana 9. ožujka 2012. donio je presudu koju  prenosimo u cijelosti:

Presuda Općinskog građanskog suda u Zagrebu

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
 • -obrisani-:

  tamo gdje se faksi mogu kupit!!! ko kod nas u stvari svugdjer gdej su na naplatu. pa se kite tim titulama ko pauni perjem.A za ubijanje fakultet nije potreban, s tim se rodiš.

 • Avatar punkufer
  punkufer:

  Novinari u ovakvim slučajevima moraju pritisnuti policiju, državno odvjetništvo i ministra pravosuđa kako bi ih natjerali da rade svoj posao. Tako se to radi na zapadu. Ima li kod nas pravih i hrabrih novinara? Ili je našima domet piskaranje o ... prikaži još! o Severini i Mamiću?

 • Avatar Svećenik
  Svećenik:

  Budalić...