Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Općinski građanski sud u Zagrebu

Presuda u predmetu Ante Budalić c/a Večernji list d.o.o

policija
Foto: Arhiva VL
04.12.2010.
u 11:29

Općinski građanski sud u Zagrebu donio je pravomoćnu presudu u predmetu Ante Budalić c/a Večernji list d.o.o.

Općinski građanski sud u Zagrebu, po sucu toga suda Snježani Lukša u pravnoj stvari tužitelja Ante Budalića iz Splita, Vrh Visoke 53, zastupan po punomoćniku Miji Jeličić, odvjetniku iz Splita, Kliška 29 protiv tuženika Večernji list d.d. iz Zagreba, Slavonska avenija 4, zastupan po punomoćniku Hrvoju Ladan, odvjetniku iz Zagreba, Metalčeva 5/ VIII, radi naknade štete, nakon održane glavne i javne rasprave zaključene dana 23. veljače 2012., u nazočnosti zamjenika punomoćnika tužitelja Ane Lopac Kršulović i zamjenika punomoćnika tuženika Pavla Krmpotića, dana 9. ožujka 2012. donio je presudu koju  prenosimo u cijelosti:

Presuda Općinskog građanskog suda u Zagrebu

Komentara 42

OB
-obrisani-
15:28 04.12.2010.

tamo gdje se faksi mogu kupit!!! ko kod nas u stvari svugdjer gdej su na naplatu. pa se kite tim titulama ko pauni perjem.A za ubijanje fakultet nije potreban, s tim se rodiš.

Avatar punkufer
punkufer
10:47 05.12.2010.

Novinari u ovakvim slučajevima moraju pritisnuti policiju, državno odvjetništvo i ministra pravosuđa kako bi ih natjerali da rade svoj posao. Tako se to radi na zapadu. Ima li kod nas pravih i hrabrih novinara? Ili je našima domet piskaranje o o Severini i Mamiću?

Avatar Svećenik
Svećenik
13:16 04.12.2010.

Budalić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije