Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja presuda
Povratak na članak

Presuda Prliću 29. studenoga, a onda ICTY prestaje postojati

ICTY još planira do kraja studenog izreći i nepravomoćnu presudu Ratku Mladiću

Komentari 16

Avatar Vukomerec
Vukomerec
07:41 06.10.2017.

O Haaškom sudu sve govore njegovi prioriteti. Drugostupanjska presuda HB6 (Prliću, Praljku, Petkoviću, Pušiću, Ćoriću i Stojiću), ali ne i Ratku Mlladiću te Radovanu Karadžiću. Suđenje za granatiranje Knina, ali ne i Vukovara. Izostanak presude Slobodanu Miloševiću i vrhu JNA. Puštanje Vojislava Šešelja, jer je bolestan?

VL
PR
prajdali100
07:37 06.10.2017.

Politički sud koji je jad od pravosuđa.Fašisti su sravnili Vukovar sa crnom zemljom i tko je za to odgovarao !!?Nekakav Šljivančanin i Radic. Pljuc.

VL
Avatar NOsikiriki
NOsikiriki
09:58 06.10.2017.

Sve ali sve balko zlocince na dozivotnu,pa tako i ove ercegovce,hvali samo jos tudjman, izetbegovic sa milosevicem,ali oni su vec onako platili.. sve u mracnu tamnicu!Jer na Balkanu nema mira dok se svi zlocinci ne kazne!!Nema nas ili njihov,Zlocin je zlocin i na lomacu sa njima!!!

VL
BU
Bubalamala
19:04 06.10.2017.

Svi se odmah sjete da je 29. 11 dan bivše republike a da pitaš kad Hrvatska ima dan republike, malo bi ih znalo !

VL
DE
delnice22
09:25 06.10.2017.

Svim tim zlocincima treba presuditi dozivotni zatvor i to u Sj. Koreji.

VL
IB
ibiza
11:15 06.10.2017.

suvisno je sta dodati

VL
Avatar comparator
comparator
10:58 06.10.2017.

Taj sud nije trebao ni postojati i jedino nama kao naciji naivaca koji vjeruju u pravdu i to u neku univerzalnu je došla na naplatu . Pravda nije zadovoljena i ispada da su svi krivi . Ovdje se ne sudi po međunarodnom pravu nego prema viđenju izvana što je samo po sebi pogrešno jer takvo viđenje zbivanja poništava upravo međunarodno pravo i pravo naroda na samoodređenje . Naravno nismo ni prvi ni zadnji koji svoju slobodu plaćaju teškim žrtvama . Želim samo da puste ove ljude na slobodu i neka dođe kraj tim licemjernim sudovima.

VL
DU
Deleted user
07:23 06.10.2017.

Steta sto Franjo nije pozivio malo duze da ga vidim na osudjenickoj klupi zajedno sa ovim zlocincima!

VL
CI
cinbenik
07:59 06.10.2017.

Vjerovatno se vec sada kaju sto nisu poslusali Pusicku,i HDZe osnivaca Mesica,koji je demostrativno napustio HDZe ,nebili se zaustavilo poHercegovacenje Hrvata,kao sto je Racan napustio sabor,nebili se odmah istalirao danasnji grb RH,a ne experimentalni emigrantski...u obadva slucaja se HDze politicari nisu dozvali dok Hrvati nisu prekomjerno stradali....I naravno joope ce svjetska javnost cuti za Hrvate,po zlu,i svi ispastamo bez obzira na proganjane u Hagu,stetu nitko nece namiriti ni Hrvatima koju su prouzrocili lazni domoljubi,a kamoli direktno ostecenim.I Hag MKMPiski,osudi,a onda nije poznao agresora na RH i BiH,kao uzrocnike svih zala,pa tako nema ni namirivanja stete koju pogresne politike ucinile..

VL
CI
cinbenik
07:34 06.10.2017.

Tacno na dan Republike.Vjerovatno i time zele reci da se u sukobima nisu postivale AVNOJ svetinje,koje priznaje citav svijet i na cemu su zasnovane danasnje drzave,cime zele ukazati i na konacnu presudu.Ovaj sud je kostao svijet puno novaca,a dapravda iee bas bila ucinkovita-.........Naravno da je to i politicki sud,i da ce tesko biti ocekivati pozitivnu presudu za Hrvate,obzirom na imamo presednicu podjela i raseljavnja Hrvata,nazor nebiranu i nenarodnu vladu,politicke trgovine..koja ce takodje utjecati na presudu ma kakva ona bila,kao sto je RH presednik i RH vlada utjecakla na presudu genarlima za Oluju.

VL
Avatar debela koli
debela koli
07:41 06.10.2017.

Kada osudi Hrvata, odmah ne valja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.