Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovna tučnjava
Povratak na članak

Prespavao svađu, tučnjavu i okršaj kuhinjskim nožem

Jedna mrtva, jedna teško i četiri lakše ozlijeđene osobe rezultat je tučnjave koja se dogodila u nedjelju oko 22 sata u ugostiteljskom objektu kraj Požege.

Komentari 11

MM
Mladen Miletić
12:35 23.11.2009.

Balkan je bio ostao i ostat če Balkan...

VL
Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
09:30 23.11.2009.

pogledajte ovu balkansku idilu na fotografiji: seoska birtija sa reklamama omiljenog lokalnog piva, lokalni kroner s kapicom s istom takvom reklamom, još neupaljena cigareta visi iz usta, trnerka na 2 crte, klupica za se odmorit i mlatit praznu slamu o predsjedničkim kandidatima, a do birtije kapelica, za duhovnu obnovu

VL
BU
Bubra
10:57 23.11.2009.

Bravo HRVAT .. Debilizam ovakav se ne procita tako cesto..Nastavi tako ,veoma si inteligentan sa tvojim zakljuccima..Trebao si se mozda kandidirat za Presjednika :))) i onaj u Zagrebu sto je opljackao postu i pobijo policajce i neduzan narod sigurno je iz Bosna mozda mu je pradid Bosanac ;)) Djubre jedno pokvareno i iskvareno

VL
PR
prodigy
10:59 23.11.2009.

gump forest lepo napisano, žalostno je da može pola hrvatske nastupiti u nočnoj mori, a šta ima od takvih ljudi? država ide u propast, no kod nas u sloveniji takvih pacienata ima mnogo manje i još ide na bolje

VL
OB
-obrisani-
11:50 23.11.2009.

Polako dolazi ono sto sam vec odavno predvidio. Kad se vise nema sto krasti i kad vise nema stranog nam \'neprijatelja\', pocet ce mo se medjusobno istrebljavati....

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
09:52 23.11.2009.

Šta se čudite.U ovakve restorane se i ne ide bez pribora (nož, pištolj, tupi predmet ), jer ako dođe do debate o državnom proračunu i poticajima, trebate imati JAKE argumente.

VL
OB
-obrisani-
10:01 23.11.2009.

..no comment..sve je receno...!!!!

VL
DU
Deleted user
11:14 23.11.2009.

Balkan , cisti Balkan. Slovenc ima pravo. Hrvatska umjesto naprijed ide nazad . ZNA se , idemo dalje...

VL
MM
Mladen Miletić
11:43 23.11.2009.

Protiv jednoga dečki njih 5 ili više na jednoga naravno branio se nožem ali kao neznamo točno o čemu se radi jel je priča od jedne strane teško je donjeti zaključak . Napad više njih i to nogama i takotako izgleda da je tamo uobičajeno po zapadnjački riješavati probleme. Na EU pravom zapadu je mobilni i mobilna policija koja je zadužena te je 3-7 minuta na terenu. Ovdje čopr riješava fizički stanje na terenu. Dobro je bilo da nisu naišli na nekoga tko ima toplije oružije. Kada nekoga napadaju petorica a jednoga je okinuo onda je najbolje da sve riješiti odmah jel zatvor za jednoga ili za 5 je istotrajan !

VL
NO
nobadi
17:05 23.11.2009.

...a tko je to \"prespavao\" feštu kako piše u naslovu? btw, lik na slici je legenda. pravi seoski kroner :)

VL
OB
-obrisani-
17:44 23.11.2009.

Gdje god se dogodi neka pizdarija dogodi se u neko narodnjačkom klubu.Tko dolazi u te klubove?Seljačine, ovdje ih zovemo zemljačine, šupljoglave manekenke ili one koje se to smatraju . drugorazredni kriminalci i glupani iz nogometne repke.Zašto Kranjčar ne ide na na ta mjesta,ala ludnica ili Pletikosa ili Runje?Nismo mi Hrvati na balkanu nego je balkan došao k nama u obliku raznih izbjeglica i dezertera s drugih prostora,Isve je stvar u kućnom odgoju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.