Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovna tučnjava

Prespavao svađu, tučnjavu i okršaj kuhinjskim nožem

tučnjava
Foto: Duško Mirković
1/2
23.11.2009.
u 07:43

Jedna mrtva, jedna teško i četiri lakše ozlijeđene osobe rezultat je tučnjave koja se dogodila u nedjelju oko 22 sata u ugostiteljskom objektu kraj Požege.

Jedna mrtva, jedna teško i četiri lakše ozlijeđene osobe rezultat je tučnjave koja se dogodila u nedjelju oko 22 sata u ugostiteljskom objektu “Nina” u Vilić Selu kraj Požege. Tučnjava je bila pogubna za Borisa Aleksića (28) iz Deževaca koji je nekoliko sati kasnije umro u požeškoj bolnici zbog ozljeda što mu ih je nožem zadao, kako se sumnja, Branko Mandić (54) iz Skenderovaca. Teške ozljede zadobio je i sam Mandić dok su četvorica lakše ozlijeđenih puštena kućama.

Slomljena dva rebra
- Muškarac koji je preminuo u bolnicu je dovezen s teškim višestrukim ozljedama unutrašnjih organa i one su prouzročile njegovu smrt. Drugi muškarac ima teške ozljede kosti lica i prijelom dva rebra kao i puno nagnječenja po tijelu, ali je izvan životne opasnosti – kazao je primarijus dr. med Ljubo Begić, predstojnik Službe za kirurške bolesti.

Prema još nepotpunim podacima policije, u kafiću je bilo dvadesetak osoba, a okolnosti se još utvrđuju. Od mještana i članova obitelji doznali smo kako su u tučnjavi još sudjelovali Tomislav Blažević (32), 28-godišnji blizanci Miroslav i Mario Stojčević i Mijo Lozančić (20). Svi su, kao i još neki gosti kafića, bili tijekom poslijepodneva na utakmici 2. županijske lige između lokalnog kluba iz Pavlovaca i ekipe iz Prekopakre, a u kafić su došli proslaviti pobjedu domaćina.

- Kada je Mandić došao u kafić, zatražio je od konobarice Zagrebačko pivo, a nakon što mu je ona rekla da nema i ponudila drugo, on je nasrnuo na nju. Dečki su na to skočili, a Mandić je izvukao nož i počeo bosti. Moj sin mu je nogom pokušao izbiti nož iz ruke, a on ga je ranio u nogu – ispričao je Ivo Blažević.

Kažu da su mi napali oca
Boris Aleksić navodno nije bio s njima u društvu.

- Otišao je sam na piće, a kada je Mandić ušao u lokal, ispričali su mi očevici, on je izlazio iz zahoda. Nije ni znao šta se događa, a ovaj ga je bajunetom počeo bosti – kroz suze priča majka Ljerka.

Sin Branka Mandića, Milan, čuo je drugačiju verziju.

- Rekli su mi neki ljudi da su ti dečki napali oca, a on je nekako uspio dopuzati do auta i uzeti nož da se obrani. Nastavili su ga tući i na ulici – rekao je Milan.

Četvorica lakše ozlijeđenih u krvi su imali između 0,76 i 1,56 promila alkohola, a nalaz krvi teško ozlijeđenog Mandića se još čeka. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
09:30 23.11.2009.

pogledajte ovu balkansku idilu na fotografiji: seoska birtija sa reklamama omiljenog lokalnog piva, lokalni kroner s kapicom s istom takvom reklamom, još neupaljena cigareta visi iz usta, trnerka na 2 crte, klupica za se odmorit i mlatit praznu slamu o predsjedničkim kandidatima, a do birtije kapelica, za duhovnu obnovu

BU
Bubra
10:57 23.11.2009.

Bravo HRVAT .. Debilizam ovakav se ne procita tako cesto..Nastavi tako ,veoma si inteligentan sa tvojim zakljuccima..Trebao si se mozda kandidirat za Presjednika :))) i onaj u Zagrebu sto je opljackao postu i pobijo policajce i neduzan narod sigurno je iz Bosna mozda mu je pradid Bosanac ;)) Djubre jedno pokvareno i iskvareno

MM
Mladen Miletić
12:35 23.11.2009.

Balkan je bio ostao i ostat če Balkan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije