kolumna
Povratak na članak

Skupi savez HDZ- HNS vrijedi svake 'lipe' jamči li 3 godine stabilnosti

Uspije li ovo, za Hrvatsku političko "drveno željezo", pokazat će se da i za političke stranke vrijedi teorija evolucije

Komentari 42

AR
aristip
07:43 08.06.2017.

Da kojim slučajem u Saboru Islamska Država ima par zastupnika i da Al Bagdadi pristane podržati Vladu uz uvjet da Hrvatska Vlada Islamskoj državi isporuči oružje i noževe za klanje kršćana i Kurda sigurno bi bilo "novinara" koji bi ii to opravdavali, nazivali mudrim potezom i slično.

VL
Avatar abakus
abakus
07:35 08.06.2017.

I sada slijedi sanacija štete: Medijska ofenziva medijskog dijela kriminalne hobotnice koja će danima, tjednima i mjesecima uvjeravati i objašnjavati zgađenom biračkom tijelu da je sve super, da postoje "viši ciljevi" zbog kojih je ova sramota, ova odurnost, ova grozna moralna kaljuža potrebna, čak i poželjna, pametna, odgovorna itd. itd. I, što je najgore, jedan dio ljudi, izmoždenih krizom, demografskim uništavanjem Hrvatske i svim mogućim nemoralnim potezima političara na koje smo polako već naviknuli, otupjeli od tog zla koje nam se stalno vrti pred očima, pristat će i na tu manipulaciju, koja je samo jedna u nizu kojima se njima manipulira već desetljećima. Bože, koje li sramote... Nisam nikad mislio da ću to reći, ali danas se stidim što živim u ovoj zemlji. Zemlji u kojoj je politika konačno skinula svoju masku kojom je dosada barem pokušavala glumiti neke kriterije i uljuđenosti i pokazala ružno, iskeženo lice Orka. Fuj. Gadite mi se. I vi i svi koji će ovo na bilo koji način pokušati opravdati. Gadite mi se, Ivankoviću. Ali narav se vidi na tijelu, a vaše je tijelo i lice točno onakvo kakvo ima čovjek koji opravdava jednu ovaku odurnost. Najtužnije je da na kraju jedna Vesna Pusić ima više moralnog integriteta od svih onih silnih "Vasa", "domoljuba" i sličnih u hdz-u. Sramota!

VL
DU
Deleted user
08:00 08.06.2017.

Hahhhhha HDZ koalira sa onima koje mrze i onima, koji njih mrze iz dna duše. Sad se može razrješiti i Pavo Barišić, sad se zaboravljaju izjave V. Pusić o agresiji na Bih, Vrdoljak izjavi 50 puta, da nema koalicije i na kraju koaliraju. HDZ bi, da je u prilici koalirao i sa ISILOM, Radikalima, samo da je na vlasti.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
08:45 08.06.2017.

Ivanković u potpori HNS-u...umirem

VL
RD
Red Dufrense
08:04 08.06.2017.

sva silna jucerasnja prepucavanja i svi silni sastanci rezultirali su onako kako je to Bandic prekjucer sazeo u jednoj recenici.

VL
CH
Challenger
07:29 08.06.2017.

Sva sreća da Šešelj nema stranku u HR jer bi Plenki i s njim iša u koaliciju da zadrži fotelju!

VL
DU
Deleted user
07:49 08.06.2017.

savez hdz i hns pokazuje biedu i jad vodecih politicara i sa takovom poltikom iz drzave ce se 10 godina iseliti jos pola milijuna rradno sposobnih hrvata i drzava ce podtati lak plijen za neprijatelja gdje ima nego kod nasgo kod nas da gubitnik na izborima postane minidtat gdje ima da general koji je umirovljen vodi ministarstvo obrane nego kod mas ua navedenu dvijicu vriedr posebni zakoni tjj. oni su iznad zakona gdje se ne podtuje zakon to nije demokracija nego miris sjeverne joreje

VL
MA
maklin
09:04 08.06.2017.

Bježite od ove prostitucije.

VL
VI
viviann
09:05 08.06.2017.

Jesi li ti siguran da je stabilnost potrebna Hrvatskoj? Ajd da imamo.politicare koji ne rade stetu.

VL
DU
Deleted user
09:09 08.06.2017.

Da mi je znati što na to kažu dični i vrli muži u liku i djelu Petrov dr. Božeka, Kovačić dr. Iveka, Grmoja NIkice, Orepić Blažeka, Šprlje Tončeka, Panenić Tomeka i Bulj Mireka, kao i druga "reformski" nastrojena Mostova čeljad.. Ne preostaje im drugo nego tući se po glavi od jutra do mraka. Donedavno su imali moć, vlast i privilegije, a sad su zadnja politička rupa na svirali. BIlo kako bilo, nemogu se mjeriti s HNS-ovskim maherima prenazanima svim mastima.

VL
GE
genex
09:35 08.06.2017.

naravno da je ovo gadljivo. dobra je stvar da hns kakav smo znali više neće postojati.ultralijevi jugonostalgičari tipa besne,mrak,pa onog s dva prezimena,od kojih nijedno nije njegovo idu u svoje prirodno stanište (sdp), dok će ostatak (ovi koji sada idu s hdz-om) nestati na sljedećim izborima.bilo bi dobro kad bi oni ispjeli izroditi nekog lidera,tipa pok.vlade gotovca ili budiše,jer hrvatskoj treba liberalna stranka,puno više nego nekakav most.

VL
DU
Deleted user
07:59 08.06.2017.

Meni dobar članak. Normalno, oni kojima je ispred svega ideološka opredijeljenost (Pusić, Taritaš, Rich..., Đurić) i njihovim pristašama ovo je izdaja. Onima kojima je bit gospodarstvo zemlje, ovo je eksperiment koji uopće ne mora biti loš. Jer ako ćemo dobiti gospodarsku i socijalnu stabilnost, zar nas treba biti briga tko je lijevi a tko desni? Zar nije više dosta partizana i ustaša i rigidnih podjela na lijeve i desne? Uostalom, koji je bio izbor s ovim odnosom političkih snaga? Nepotrebni izbori u kojima bi opet slušali prazna prepucavanja?

VL
DR
De Rossi
08:49 08.06.2017.

Čuj ovog novinara... kako je našao mjesto pokraj Njonje u Spenkijevom sfinkteru... a sad se ugurao i ovaj zagorski puran...

VL
DR
De Rossi
08:49 08.06.2017.

Čuj ovog novinara... kako je našao mjesto pokraj Njonje u Spenkijevom sfinkteru... a sad se ugurao i ovaj zagorski puran...

VL
RE
Realy
13:56 08.06.2017.

Ipak je Plenkovic za klasu iznad svih ostalih politicara.

VL
VL
vladimir964
17:38 08.06.2017.

Ovo je samoubojtvo HNS-a. Izdali su temeljne principe svojih birača. Na sljedećim izborima svi ti beskralježnjaci moći će reći, kao onomad Minimax: "Ćao, nema više..."

VL
PO
portugisac
08:02 08.06.2017.

U sabor je narod birao svoje zastupnike da rade u interesu Hrvatske. Svaka stranka ima pravo da koalira sa kojom hoće ako smatra da je to korisno za Hrvatsku i da traži za sebe mjesto u toj vladi pogotovo ako smatra da ima za to sposobne ljude. Međutim brine me to što HNS ne može na izborima samostalno preči 2%. Još gore je to što su HNS-ovci izgubili naj jaće funkcije na lokalnim izborima. Pogotovo Štromar. Koji miraz osim tri glasa može donijeti HNS Hdz-u. Da li je to dovoljno da im se daju u ruke naj važnije funkcije, prosvjeta a pogotovo kurikul.

VL
KA
kamenjar0404
08:00 08.06.2017.

I HDZ i HNS imaju dosta masla na glavi ali su pokazali odlucnost i hrabrost u ocuvanju ekonomske stabilnosti Hrvatske kao i 91-E u obrani od agresije!!!! Crvenjasi nisu uspjeli !!!!

VL
AO
ante.oreskovic75
08:38 08.06.2017.

Potez koji konačno vrijedi da pokaže kako i ideološki različiti mogu brinuti o državi i narodu!Nadam se da će tako i biti!Prvi puta sam uz Vrdoljaka,tim više što je uspio razotkriti ekstremiste u svojoj sredini!Svima ,a tim i nama,želim da uspiju!Politika zaista nije oblik primitivna,mi ili oni!Zar se nitko ne sjeća režima kojega je uvijek bila iznad svega parola tko nije sa nama taj je protiv nas!! I zla koje su radili pa i ostavili u glavama sljedbenicima koji se ni danas toga ne mogu osloboditi!Srećo priroda čini svoje i oni odumiru!

VL
ZA
zagabria1
09:28 08.06.2017.

Došlo je vrijeme da počnemo misliti o suradnji sa četnicima. Oni ne mogu biti ovoliko loši za Hrvatsku.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.