Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA DRAGANA BAGIĆA

Presedan iz Čistoće možda podigne samopouzdanje hrvatskih radnika

31.01.2023.
u 09:07

Čini se kako su sindikalni čelnici podcijenili očekivanja radnika i razinu njihova nezadovoljstva

Komentara 3

MA
Madrac09
08:24 31.01.2023.

Nema predaje . Ako treba stečaj , stečaj. TT i MOŽEMO su pokazali da uistinu NE MOGU . Prevelik zalogaj su zagrizli. Nije isto biti buntovnik bez razloga i voditi glavni grad Hrvatske.

Avatar mrIvan
mrIvan
22:25 01.02.2023.

Jedino što će ovaj presedan podići jesu cijene komunalnih usluga...

TA
Tarantula
08:04 31.01.2023.

Stečaj pa privatizacija Holdina bilo bi jedino rješenje, samo gdje će tisuće neobrazovanih bosanskih državljana raditi? Kod privatnika vam ne prolaze koeficijenti plaće, osnovice, dodaci za terenski rad, dodaci za teške uvijete rada...kod privatnika vam nema štrajka, ako nisi zadovoljan idi dalje! Nepalci, Filipinci i Indijci isto znaju voziti i tovariti smeće, možda čak i bolje nego naši!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije