Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐEN MUŠKARAC

Prešao preko pruge bez zaustavljanja, udario ga vlak

vlak
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
10.11.2015.
u 09:31

Vozača su iz automobila izvukli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin

U naletu vlaka jučer oko 17.20 sati u Varaždinskoj županiji ozlijeđen je 36-godišnji muškarac

Vozio se lokalnom cestom iz smjera Trnovca prema Donjem Kućanu i bez zaustavljanja prešao preko nezaštićenog željezničkog prijelaza ceste preko pruge, na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa, a niti uređaja koji najavljuju nailazak vlaka. Na automobil je s desne strane naletio strojni vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin - Koprivnica, te ga prignječio ispod prednjeg dijela lokomotive koja ga je nastavila gurati po pruzi.

Vozača su iz automobila izvukli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin. U PU varaždinskoj zasad još nisu izvijestili o težini ozljeda.

>> Jedna osoba poginula u sudaru automobila kod Buzina, dvoje ozlijeđenih u naletu vlaka

>> Jedna osoba poginula u naletu vlaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije