Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN ZBOG IZNUDE

Prepriječio joj put, ušao joj u vozilo pa joj zaprijetio: Vozi dalje! A vozit ćeš dok tvoj muž ne plati 7500 eura

Čakovec: Policija privodi migrante nakon pružanja liječničke pomoći
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
15.09.2021.
u 08:54

Njema se sumnjiči i da je prestrašenoj ženi uzeo mobitel s kojeg je njezinom suprugu poslao više glasovnih i pisanih poruka tražeći od njega novac.

Braim B. (22)  sumnjiči se za iznudu zbog čega je prvo ispitan na ODO Zagreb, a nakon toga doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti  od ponavljanja djela.

Protiv njega je pokrenuta istraga, a sumnjiči ga se  da je 9.  rujna oko podneva, u Zagrebu, svojim automobilom prepriječio put  automobilu kojim je upravljala oštećenica. Nakon toga je ušao u njezin automobil, sjeo na mjesto i naložio joj:

- Vozi dalje! i Vozit ćeš sve dok mi tvoj suprug ne plati 7500 eura!

Braima B. se sumnjiči i da je potom prestrašenoj ženi uzeo mobitel s kojeg je njezinom suprugu poslao više glasovnih i pisanih poruka tražeći od njega novac.

- Kad mi predaš novac, vratit ću ti ženu! - pisao je u tim porukama Braim B.

Osim toga, sumnjiči ga se i da je s tog mobitela smrću prijetio članu obitelji žrtve, a onda je iz nepoznatog razloga od svega odustao te je žrtvu pustio.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OL
OlujnoVrijeme
10:15 15.09.2021.

Zanimljivo, u ovom dogadaju saznajemo ime i inicijal okrivljenika, dok za palitelja zastave saznajemo jedino da je pocinitelj britanac. Ocito je da britanac ima zemljaka admina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije