Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidat za župana

Prepoznajete li ga? Pogodite koji političar je beba na fotografijama!

Damir Kajin beba
Foto: Damirkajin.hr
1/3
16.05.2013.
u 15:31

Kandidat za župana na svojoj službenoj stanici iznad biografije stavio je fotografije iz svih razdoblja svog života pa tako možemo vidjeti i kako je izgledao kao beba 1962. godine.

Kandidat za istarskog župana Damir Kajin na svojoj službenoj stanici iznad biografije stavio je fotografije iz svih razdoblja svog života pa tako možemo vidjeti i kako je izgledao kao beba 1962. godine.

Na tri fotografije na početku fotoalbuma može se vidjeti maleni Damir Kajin kako leži sam na krevetu, a potom i sa svojom braćom. U nastavku fotogalerije može se vidjeti kako je kandidat za župana stranaka SDP, HSU, HSLS, SDSS i SDA izgledao u dječačkim danima, pa u vrijeme dok je služio JNA pa u Hrvatskoj vojsci 1995. godine te tijekom svoje političke karijere. Sa javnošću je podijelio i fotografije svog vjenčanja.

U biografiji, koja je pisana u trećem licu, piše da je Kajin mobiliziran u akciji Oluja te da kao političar \"poprilično iskače iz konvencionalnih političkih okvira jer beskompromisno i jasno daje do znanja da ne tolerira nepravdu i da se ne boji istine\".

\"Od svojih prvih dana u politici Damir Frane Kajin zalaže se za decentralizaciju Hrvatske koja bi s vremenom Istri omogućila dobivanje statusa autonomne pokrajine što bi za njega bilo prirodno rješenje problema prevelikog odljeva novca iz Istre\", piše u biografiji kandidata za župana koji se nada da će u Istri na lokalnim izborima pobijediti svoju bivšu stranku IDS.

>>\'Kajinom ne upravljam niti ja, niti stranka, to je njegova prednost\'

>>\'Molim vas. Nije Kajin Jakovčić pa da napušta SDP\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije