Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijelo prevezeno na obdukciju

Preminuo vozač nakon prometne nesreće u Varaždinu

Hitna pomoć, Ilustracija
Milan Sabic/PIXSELL
18.11.2021.
u 10:48

Nesreća se dogodila u srijedu oko 18.50 sati u ulici Augusta Cesarca u Varaždinu

U prometnoj nesreći jučer oko 18.50 sati teško je ozlijeđen 74-godišnji vozač koji je nakon sat vremena u Općoj bolnici Varaždin podlegao ozljedama. Upravljao je osobnim vozilom ulicom Augusta Cesarca u Varaždinu i u jednom trenutku prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog vozila koje je bilo parkirano na obilježenom parkiralištu uz kolnik. Udareno je vozilo odbačeno unaprijed i prednjim je dijelom udarilo u stražnji dio drugog parkiranog automobila.

Automobil 74-godišnjaka se uslijed udara zanio udesno i desnom bočnom stranom naletio na jedno od prethodno udarenih vozila te se na kraju zaustavio na kolniku, kažu u policiji. Vozač je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je preminuo u 19.45 sati. Uzrok smrti će se utvrditi obdukcijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije