Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TEŠKE BOLESTI

Preminuo vinkovački svećenik Stjepan Podboj

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/2
23.08.2020.
u 11:59

Imao je koronavirus, ali i druge respiratorne probleme

U subotu, u 63. godini života, nakon teške bolesti preminuo je vlč. Stjepan Podboj koji je bio dugogodišnji župnik Župe sv. Nikole biskupa u Vinkovcima. On je, sredinom srpnja ove godine, dekretom đakovačko-osječkog nadbiskupa mons. dr. Đure Hranića premješten na mjesto župnika u Župi sv. Vedelina opata u Jarmini.

Velečasni Podboj je u prije nekoliko tjedana obolio od koronavirusa te je prebačen i u KBC Osijek na dalje liječenje gdje je bio i na respiratoru. Vjernici iz vinkovačke župe kažu kako je vlč. Podboj i inače imao respiratornih zdravstvenih problema. Znao je tijekom misa biti skroz promukao, izgubiti glas, kašljati… Navodno kako su mu tijekom liječenja u Osijeku dijagnosticirane još neke bolesti.

Inače, velečasni Stjepan Podboj bio je poznat i po svome glazbenom daru te je snimio album s 18 pjesama. Na albumu “Pjesmom vam ljubav vraćam” iz 2013. godine velečasni Podboj je bio i izvršni producent, a naslovnicu je napravio Dubravko Mataković.

Ključne riječi

Komentara 4

NE
nebitnoime
12:23 23.08.2020.

Počivao u miru

SA
sargu123
14:37 23.08.2020.

Koliko je još ljudi u subotu preminulo a da nitko od nas o njima ne zna ništa kao i o njemu? Ipak, o ovome se piše a o drugima ni slova!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije