Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolovao od raka

Preminuo Paddy Ashdown, bivši visoki predstavnik u BiH

Paddy Ashdown
Foto: Press Association/Pixsell
22.12.2018.
u 22:06

Ashdown je postao visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini 27. svibnja 2002. godine.

Bivši visoki predstavnik u BiH Paddy Ashdown preminuo je danas u 77. godini nakon što mu je prošlog mjeseca otkriven rak mokraćnog mjehura, piše Klix.ba.

Ashdown je postao visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini 27. svibnja 2002. godine. Tu funkciju je obavljao do 30. svibnja 2006. godine.

Ashdown je slovio za principijelnog visokog predstavnika u BiH te je pokrenuo mnoge reforme, a ostao je poznat po tome je što je smijenio najveći broj dužnosnika, prenosi Vecernji.ba.

Ključne riječi

Komentara 39

AG
Agricola
22:10 22.12.2018.

Konačno jedna dobra i vesela vijest za hrvatski narod. Nadam se da je sa sobom u pakao ponio i pokoju salvetu pa nek sad tamo sa Slobom, Alijom, Hitlerom, Staljinom i Brozom crtka pa podvaljuje, a Tuđman, Šušak, Boban i Boban i Praljak iz raja će gledati tu tevabiju i umirati od smijeha, jer zemaljske podvale na drugom svijetu ne prolaze!

OX
oxymoron
22:34 22.12.2018.

Boze mi oprosti, ali jedno djubre manje.

RI
Rizlman
22:15 22.12.2018.

Oh yeah Ameri bi rekli: die motherfucker, die, yeah. Toliko je dobrih ljudi umrlo, od Pape našeg Ivana Pavla drugog, Helmuta Kohla, Genchera, Aloisa Mocka i drugih prijatelja Hrvatske, valjda je konačno došao red da i neprijatelji Hrvatske počnu umirati.rati. Iako se kaže o mrtvima sve najbolje, ovom dnju ljudskog roda to jednostavno ne mogu reći i gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije