Naslovnica Vijesti Svijet

Preminuo Paddy Ashdown, bivši visoki predstavnik u BiH

Ashdown je postao visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini 27. svibnja 2002. godine.
22. prosinca 2018. u 22:06 41 komentara 1946 prikaza
Paddy Ashdown
Foto: Press Association/Pixsell

Bivši visoki predstavnik u BiH Paddy Ashdown preminuo je danas u 77. godini nakon što mu je prošlog mjeseca otkriven rak mokraćnog mjehura, piše Klix.ba.

željko komšić Smijenjena dužnosnica Veleposlanica pisala Komšiću: Unaprijed ste nas poslali na vješala, Čović nam nije davao naputke

Ashdown je postao visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini 27. svibnja 2002. godine. Tu funkciju je obavljao do 30. svibnja 2006. godine.

Ashdown je slovio za principijelnog visokog predstavnika u BiH te je pokrenuo mnoge reforme, a ostao je poznat po tome je što je smijenio najveći broj dužnosnika, prenosi Vecernji.ba.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Agricola:

    Konačno jedna dobra i vesela vijest za hrvatski narod. Nadam se da je sa sobom u pakao ponio i pokoju salvetu pa nek sad tamo sa Slobom, Alijom, Hitlerom, Staljinom i Brozom crtka pa podvaljuje, a Tuđman, Šušak, Boban i ... prikaži još! Boban i Praljak iz raja će gledati tu tevabiju i umirati od smijeha, jer zemaljske podvale na drugom svijetu ne prolaze!

  • oxymoron:

    Boze mi oprosti, ali jedno djubre manje.

  • Rizlman:

    Oh yeah Ameri bi rekli: die motherfucker, die, yeah. Toliko je dobrih ljudi umrlo, od Pape našeg Ivana Pavla drugog, Helmuta Kohla, Genchera, Aloisa Mocka i drugih prijatelja Hrvatske, valjda je konačno došao red da i neprijatelji Hrvatske počnu umirati. ... prikaži još!rati. Iako se kaže o mrtvima sve najbolje, ovom dnju ljudskog roda to jednostavno ne mogu reći i gotovo.