Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegao ozljedama
Povratak na članak

Preminuo dječak kojem je metalni gol pao na glavu

Dječak se u srijedu oko 20 sati vješao o metalni gol u Mliništu, tri dana se borio za život

Komentari 16

FE
Felicijen
15:53 15.07.2012.

Pa koliko još mora djece poginuti pod tim golovima ?! Pa zar je tako teško učvrstiti ih za podlogu pa neka onda majmuniraju po njima koliko ih je volja.

VL
CH
chemica
16:43 15.07.2012.

Opet...Tzv. prirodna selekcija. Pametna djeca to NE čine. Stradavaju samo ona malo manje pametna kojoj je teško dokazati. No, pa ne mogu baš ni svi biti atomski fizičari. Netko postane smetlar, netko profesor, a ima ih i koji skončaju pod metalnim golom po kojem su se vješali. Ima i bedaka koji se penju po vagonima pa svako malo netko pogine ili završi na presađivanju kože. Kao što rekoh, pametna i dobro odgojena djeca malo bolje paze na sebe, kada već roditelja ne može baš svaki put biti u blizini.

VL
CH
chesnjofka
17:07 15.07.2012.

pazi komentara...pametna i dobro odgojena djeca malo bolje paze na sebe. kaj nisi imala niš pametnijeg za napisati

VL
JU
juma
17:14 15.07.2012.

Roditelji trebaju tuziti skolu i traziti odstetu od drzave. Kako je moguce da je igraliste uopce bilo u upotrebi, a da golovi nisu bili ucvrsceni? Zar su 4 vijka i pola sata posla vrijedni djecjeg zivota? Dokle cemo biti vise nalik nekoj africkoj drzavi ili balkanskoj vukojebini, nego uredjenoj europskoj drzavi, koja misli na sigurnost svojih gradjana, osobito djece? Citam u vezanim clancima kako se ovakve nesrece redovito dogadjaju. Ministru Jovanovicu bi bolje bilo da se ostavi svojih medijskih nekontroliranih ispada i da se pozabavi skolstvom i sigurnoscu djecjih igralista ili da pokupi prnje i postedi nas svoje nazocnosti.

VL
UT
utatica
17:48 15.07.2012.

nije ovo prvi puta i odgovorni trebaju početi ozbiljno odgovarati za ovakve propuste, moja sućut obitelji! A tvoj komentra chemica je uobićajeno budalast!

VL
CA
causio
17:48 15.07.2012.

Ovo je najmanje 20-ti isti slučaj u zadnjih par godina. Pa koliko još života se mora izgubiti da se učvrste ti golovi!!! Netko mora odgovarati za ovo... načelnik općine, odgovorna osoba za sportske terene, športske objekte u mjestu ili školi!! Najlakše je sjedit u kancelariji i primat plaću a ne obilazit teren...

VL
Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
17:51 15.07.2012.

Zar opet, ... a, koliko smo puta u novinama ili putem tv-a vidjeli i culi za slicne ili gotovo identicne nesrece, ... Zar bas svaki put netko mora stradati da bi se nest poduzelo ... Na zalost, desava se too zbog nemarnosti odgovornih .

VL
OB
-obrisani-
17:58 15.07.2012.

političari nisu u stanju niti šarafe dati da bi se sačuvala djeca, ministar obrazovanja nikad nije niti čuo da na ovaj način pogibaju djeca....a njima trebaju nove limuzine, kako vidimo na milanovićevom primjeru !!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
18:00 15.07.2012.

napišite mi javno račun gdje mogu uplatiti za šarafe !!!!!! kad vi imate tako bitnog polsa....tenis mreža vas ne mopže poklopiti po glavbi.... ili niste imali od koga prepisati da djecu treba čuvati?

VL
OB
-obrisani-
18:29 15.07.2012.

ljudske sramote ste vi što stišćete minuse....nek se to dogodi vašoj djeci, dok komunistička krema kao milanović npr. nabavlja novog mercedesa...još ne znamo d li je blindiran ili ne....ali nemate za šarafe 1000 eur, ali za svoje kokošare bez inteligencije i plagijatore imate i 200 000 eur ! ljudske sramote ste....i to je preblagi natziv za vas ...intelektualno osakaćeni !

VL
AL
alapača
21:31 15.07.2012.

uspravljeni gol mora biti po propisima pričvršćen. ne vrijedi izgovor o 'planiranju prebacivanja', tko zna koliko je gol tamo stajao, golovi su morali biti ili pričvršćeni ili polegnuti.

VL
AN
anaangela
23:47 15.07.2012.

15.07.2012. u 16:43h chemica je napisao/la: Opet...Tzv. prirodna selekcija. Pametna djeca to NE čine. Stradavaju samo ona malo manje pametna kojoj je teško dokazati. No, pa ne mogu baš ni svi biti atomski fizičari. Netko postane smetlar, netko profesor, a ima ih i koji skončaju pod metalnim golom po kojem su se vješali. Ima i bedaka koji se penju po vagonima pa svako malo netko pogine ili završi na presađivanju kože. Kao što rekoh, pametna i dobro odgojena djeca malo bolje paze na sebe, kada već roditelja ne može baš svaki put biti u blizini. Odakle ti pravo da nekog nazivaš manje pametnim? To je dijete kužiš? Ili tvoj preevoulirani ganglijski čvorić kojeg ambiciozno nazivaš mozgom to ne može shvatiti? Pojma ti nemaš. Takvu količinu baljezgarija dugo nisam čula. Djeca koja imaju roditelje poput tebe redovito su najodvratnija moguća stvorenja koja u biti nisu ni po čemu posebna osim po ekstremnoj razmaženosti.

VL
GN
Gnjavator
07:56 16.07.2012.

Imam utisak da niko od ekipe nije uopće pročito članak nego "ožeži". Šta nije jasno u ovom dijelu teksta: >Dječak se igrao na parkiralištu ispred crkve na kojemu >su bila odložena dva gola. Namijenjena su za opremanje >mjesnog igrališta, na koje ih planiraju prebaciti pa nisu >bila pričvršćena već samo odložena na parkiralištu. NIje na igralištu nego na parkiralištu... a ajd ti učvršćuj i zašarafljuj gdje god nešto odložiš... Sa druge strane, možda je to i bilo polegnuto, ali, ko će spriječit klince da ga podignu kad ih ne možeš spriječiti ni da se igraju i pentraju po tim stativama. Sorry, al ovo je ipak nažalost prirodna selekcija.

VL
GR
grga12
09:50 16.07.2012.

Sućut obitelji. Ovo je tragedija za koju netko mora odgavarati, a to je onaj tko je ostavio te golove neosigurane. Ako su bili privremeno tamo (dakle nezašarafljeni) trebalo ih je ograditi da se ne može doći do njih. Ako i ovaj puta netko ne završi u zatvoru bojim se da će sličnih sudbina biti još. A onaj komentar od chemicee - mislim da žena nije normalna.

VL
DI
duncan_idaho
10:30 16.07.2012.

Nažalost događa se isto po neznam koji put. Pametne ljudske zajednice uče iz pogrešaka i tragedija, a glupe i neodgovorne ih ponavljaju i ponavljaju...

VL
DI
duncan_idaho
10:32 16.07.2012.

Zna se točno ko je te golove naručio, i koja ih je firma postavila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.