Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegao ozljedama

Preminuo dječak kojem je metalni gol pao na glavu

'21.03.2010., Split - Baka Ana T. (75) hospitalizirana je u KBC Split nakon sto ju je unuk Ante T. K. (28) upucao u bedro u njezinoj kuci kod Lecevice, 20. navecer. Ispalio je dva metka, a jedan je st
'Nino Strmotic/PIXSELL'
15.07.2012.
u 15:27

Dječak se u srijedu oko 20 sati vješao o metalni gol u Mliništu, tri dana se borio za život

Strašna tragedija dogodila se u Mliništu, mjestu 12 kilometara udaljenom od Metkovića. Dvanaestogodišnji dječak, mještanin, preminuo je u subotu u splitskom KBC-u od posljedice ozljeda zadobivenim kada mu je metalna konstrukcija gola pala na glavu.

Nesreća se dogodila u srijedu, 11. srpnja, oko 20 sati. Dječak se igrao na parkiralištu ispred crkve na kojemu su bila odložena dva gola. Namijenjena su za opremanje mjesnog igrališta, na koje ih planiraju prebaciti pa nisu bila pričvršćena već samo odložena na parkiralištu. Nesretni dječak objesio se rukama za prečku i zaljuljao kada ga je metalna branka srušila i pala mu na glavu. U trenutku nesreće bio je sam, druge djece nije bilo u blizini.

Hitno je prebačen u Dom zdravlja Metković gdje mu je pružena prva pomoć i odakle je prebačen u splitsku bolnicu. Međutim, ozljede glave bile su preteške te je unatoč naporima liječnika, preminuo tri dana kasnije.

Gotovo identična targedija dogodila se u ponedjeljak u Sanskom Mostu, u susjednoj BiH. Također na dvanaestogodišnjaka pao je nepričvršćen gol. On je preminuo na licu mjesta, i to pred očima svoga oca.

Ključne riječi

Komentara 16

CH
chemica
16:43 15.07.2012.

Opet...Tzv. prirodna selekcija. Pametna djeca to NE čine. Stradavaju samo ona malo manje pametna kojoj je teško dokazati. No, pa ne mogu baš ni svi biti atomski fizičari. Netko postane smetlar, netko profesor, a ima ih i koji skončaju pod metalnim golom po kojem su se vješali. Ima i bedaka koji se penju po vagonima pa svako malo netko pogine ili završi na presađivanju kože. Kao što rekoh, pametna i dobro odgojena djeca malo bolje paze na sebe, kada već roditelja ne može baš svaki put biti u blizini.

CH
chesnjofka
17:07 15.07.2012.

pazi komentara...pametna i dobro odgojena djeca malo bolje paze na sebe. kaj nisi imala niš pametnijeg za napisati

FE
Felicijen
15:53 15.07.2012.

Pa koliko još mora djece poginuti pod tim golovima ?! Pa zar je tako teško učvrstiti ih za podlogu pa neka onda majmuniraju po njima koliko ih je volja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije