Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaraženi koronavirusom

Preminule dvije osobe iz Doma za starije u Koprivnici

Dom za starije u Koprivnici
Foto: Robert Mihaljević
1/3
28.04.2020.
u 12:17

Riječ je o ženskoj osobi rođenoj 1926. i muškarcu rođenom 1939. godine, inače teškim kroničnim bolesnicima

Preminule su dvije osobe iz Doma za starije i nemoćne u Koprivnici koje su bile zaražene koronavirusom, priopćio je u utorak Županijski stožer civilne zaštite. Broj umrlih tako se u samo dva dana u toj županiji popeo na tri. U ponedjeljak rano ujutro, naime, u koprivničkoj bolnici preminula je 82-godišnja žena.

Sve tri osobe preminule su u Općoj bolnici u Koprivnici. Od jučer su i tri novozaražene osobe, sve tri iz Doma za starije u Koprivnici. Ukupno je do sada 68 oboljelih osoba u županiji.

Video: Evakuacija zaraženih štićenika Doma u Koprivnici

Dr. Draženka Vadla navodi kako je od 68 oboljelih ovog časa čak 37 osoba iz Doma.

“Te su osobe preminule s koronavirusom, a ne od koronavirusa”, ističe Vadla. Riječ je o ženskoj osobi rođenoj 1926. i muškarcu rođenom 1939. godine, inače teškim kroničnim bolesnicima.

U koprivničkoj bolnici trenutačno su 32 osobe na COVID odjelu, od toga 27 korisnika doma, otkriva ravnatelj bolnice dr. Mato Devčić. Tijekom dana i tri novozaražene osobe iz doma bit će prebačene u bolnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije