Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Preminula dvomjesečna beba koju su s teškim ozljedama doveli u KBC Zagreb

KBC Zagreb
Zeljko Lukunic/PIXSELL
31.03.2022.
u 14:14

Zagrebačka policija u utorak je priopćila kako ozljede na bebi nisu posljedica kaznenog djela

Dvomjesečna beba na Rebru preminula je u srijedu poslijepodne, potvrdili su u bolnici. Proglašena je moždana smrt i tijelo je upućeno na obdukciju.

Dijete, nažalost, nije izdržalo preteške ozljede glave zbog kojih je u nedjelju dopremljeno u KBC Zagreb i odmah priključeno na respirator. Liječnici su već tada vidjeli kako su ozljede iznimno teške i beba je otpočetka bila životno ugrožena.

 

Podsjećamo, pomoćnik ravnatelja KBC-a Zagreb Milivoj Novak u ponedjeljak je potvrdio da je dijete dovezeno u njihovu bolnicu i da je bilo reanimirano putem prije dolaska. Policija je po dolasku bebe u bolnicu pokrenula istragu, a u utorak su priopćili kako ozljede na bebi nisu posljedica kaznenog djela.

"Kroz dosadašnje kriminalističko istraživanje koje je provela Policijska uprava zagrebačka u suradnji s nadležnim institucijama nije potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela", kratko je izvijestila policija

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:55 31.03.2022.

Pa što se dogodilo ???

KA
kažemja
10:12 03.04.2022.

Ova priča nikako ne drži vodu.Beba od dva mjeseca je praktički nepokretna i ne može ništa drugo osim ležati .I onda odjednom ozljeda od koje joj puca lubanja i nagnječi joj se mozak .I sve bez ikakvog nasilja ??? Netko tu nekoga štiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije