Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera hac – hgk

Premilovac ispitan u USKOK-u – dao dokaze o uplatama

hac
Žarko Bašić/PIXSELL
22.10.2013.
u 17:31

Budući da je vrlo opširno iznio obranu te je, kako se neslužbeno doznaje, potkrijepio i dokazima o uplatama na bankovne račune, Premilovac se brani sa slobode

Igor Premilovac, čije ime povezuje afere HAC i HGK, danas je nekoliko sati proveo u USKOK-u, gdje je nadopunjavao obranu.

Kao što je već poznato, Premilovac je jedan od osnivača Remorker Internacionala, češke tvrtke preko koje je, kako se sumnja, od 2005. do 2011. izvlačen novac iz HAC-a i HGK.

Budući da je vrlo opširno iznio obranu te je, kako se neslužbeno doznaje, potkrijepio i dokazima o uplatama na bankovne račune, Premilovac se brani sa slobode.

>> Sapunar priznao: Da, prao sam novac!

>> Otkrivamo kako su pokrali HAC!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije