Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA
Povratak na članak

Premijera Češke sin optužuje za otmicu, a građani za korupciju

Prvu, manjinsku vladu Babiš je sastavio nakon izbora održanih u listopadu 2017. godine, ali je pala nakon samo mjesec dana rada. sada mu se, usred političke krize, ponovno trese pozicija

Komentari 5

DU
Deleted user
14:03 19.11.2018.

Tko god ne plese kako diktatorska EU zasvira biva ocrnjen, stigmatiziran i spakiraju mu po svim medijima sve moguce i nemoguce negativnosti. Zabranjeno je biti patriot, stititi naciju od globalistickih lefticara kojima je visegradska skupina trnu oku za ostvarivanje monstruoznihh ciljeva daljnje totalitaristicke kontrole nacija na kontinentu Evrope. F**k EU.

VL
MO
morejeslano
10:33 19.11.2018.

Opet globalistička propaganda protiv domoljubnih predstavnika evropskih zemalja. Koristite svaku priliku da ocrnite domoljube a o Makronu protiv kojeg nezadovoljni francuzi posljednjih tri dana održavaju masovne prosvjede ni riječi.

VL
PA
paleontolog
09:36 19.11.2018.

Pemska posla

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.