Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjet za Slavoniju, Baranju i Srijem
Povratak na članak

Premijer u Vinkovcima: Svjesni smo da Slavonija ne živi

"Slavonske županije zaslužuju ispruženu ruku potpore, podrške, suradnje, investiranja kako bi Slavonija bila jedan od generatora razvoja zemlje, da naši mladi ljudi ostaju ovdje, u svojoj zemlji i svom domu, zasnivaju obitelji", rekao je hrvatski premijer.

Komentari 70

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:58 20.07.2018.

Ide polako ali sigurno naprijed, usprkos jalovoj opoziciji i slicnim diletantima. Da podsjetim, Milanovic je u isto vrijeme napravio 50 milijardi duga, govorio kom se ne svidja nek seli, napadao branitelje i sve Hrvatsko a "kriticari Plenkovica bi ga rado nazad!!!

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:07 20.07.2018.

Ni jedna vlada nije pomogla Slavoniji koliko ova, bar 70% na iducim izborima sigurno:)))

VL
SU
suvaja
17:15 20.07.2018.

slavonija izumìre....4 ministarstva odmah premjesti u osijek........slavoniju nema tko branìti....

VL
WW
wwwcro
21:08 20.07.2018.

HDZ-SDP smeće...

VL
Avatar Narod
Narod
17:26 20.07.2018.

Moj HDZ:))))

VL
MX
Mister X
17:33 20.07.2018.

Premijer u Vinkovcima: Svjesni smo da Slavonija ne živi.. Ali miljarde za eskadrilu če donjeti Njemci i Europljani koji se kupaju kod nas na Jadranu . Seoski "Građani ne žive i neče nikada zaživiti" osim toga znamo to sve alie ali normalno je da o mrtvima sve najbolje i brzo se ih zaboravi ....

VL
Avatar Oneill
Oneill
10:28 21.07.2018.

Nešto sam uočio da odgovori koji nisu na stranu HDZ da se brišu i to u veliko ha dotle smo stigli živila Sjeverna Koreja ali izgleda da će nas i ona preteći.

VL
DU
Deleted user
15:59 20.07.2018.

Jednostavno. Prebacite poneku drzvnu instituciju u taj kraj, te stimulirajte poduzetnike koji bi mogli i zele tu otvoriti neku tvrtku. tako jednostavno.... Ovako ce od hrvatske ostati samo zagreb sto bi rekao seselj. cak i njegovi HDZ prijatelji najvise zasluzni.

VL
PB
pboudy
16:36 20.07.2018.

HDZ je dokazao da je perverzna i nenormalna stranka !!..Ako se ništa ne promijeni,a nema naznaka da ce se to dogoditi,do izbora ce cijela zemlja bankrotirati.Sada je vec pred bankrotom,a sam bankrot je vrlo izvjestan. Sve su pokrali i nakralili se,sada više nema novca da se krade,ali nema novca a ni za place.... U Hrvatskoj bi moglo biti vecih sranja di izbora nego što su sada u Grckoj.Dapace,Grcka bi mogla biti djecja igra u odnosu na ono što bi se moglo dogoditi u Hrvatskoj. ....Bosanci pazite se !!!

VL
SS
sokac sa drave
17:33 20.07.2018.

Ovaj jadnik otvori ciovski most a nama moralna podrska.Sutra ce otvoriti autocestu do dubrovnika prekosutra peljeski most a nama muda pod bubrege.I sve tako dok slavonci ne pocnu cistiti kalasnjikove od tot masti.

VL
TZ
tibold.zvonimir
16:46 20.07.2018.

I šta ja imam od toga, da je anemični nakon 20 godina propadanja Slavonije, teškom mukom zaključio da Slavonija ne živi. Ne živi zahvaljujući komunističkim vladama SDP~HDZ~pupovac~radin!

VL
Avatar __kamocemo_1
__kamocemo_1
17:48 20.07.2018.

----------nema............. vise tvornica , zita punih silosa , hotela , brodogradnje , zeljeznica , elektroprivrede , banaka , ine , podravke , drustvenih stanova , odmaralista za radni narod i njihovu djecu , seljackih zadruga koje su uredno isplacivale i i i organizirale sjetve i stocarsku proizvodnju ,.............. ima .............300 milijardi duga , rasulo u zdravstvu , skolstvu , poljoprivredi , turizmu , energetici , bankarskom sistemu , visokom skolstvu , industriji itd itd .... hajdeze zna ............IMAMO RVATSKU....... ova se zemlja zove Bosna i Hercegovina, a ne Hrvatska ...

VL
AM
AMD------------------------
16:44 20.07.2018.

hdz je jugojadija najotrovnije sorte a prate ju otvoreni antihrvati sdp sa restom jugojadije.

VL
PH
Petarstijena-HR
16:30 20.07.2018.

To je sve laž-izbori će brzo.Da HDZ želi rješavati probleme, napravio bi 5 ključnih odluka za što ne treba nikakv novac, ali to je kriminalna banda ili totalni bolesnici...Korumpirane i do bola nesposobne suce ne izbacuju sa sudova, reforme sudstva ne provode,dencentralizaciju funkcija i ministarstva poljoprivrede, obrane, javne uprave mogu odmah prebaciti u slavonske županije, u svako sjedište po 1-2 ministarstva...Za to uglavnom ne treba nikakav novac, ni godine-već državnička odluka.Al to je šačica komedijaša, nesposobna do bola...., takoda ova država i nema nekog rezona za postojanje...RH treba decentralizirati na 5 regija, u svaku po 4 ministarstva-i biti će ok.Tako ćesvi gradovi dobiti na važnosti praktički preko noći čarobnim štapićem, a spriječit će se iseljavanje, novac će se ravnomjerno trošiti, kao i radna mjesta....

VL
PB
pboudy
16:26 20.07.2018.

---Svi znamo u kakvoj je situaciji zemlja u koju nas je dovela ova vlada, a nemamo se cemu nadati jer nas i dalje vodi ista ta vlada. Njihov odgovor na sve je povecanje poreza, povecanje cijene plina, struje, svega na na što vlada ima utjecaj. Samo cijede narod, ali nema se više što cijediti. .............Ajde HDZ tipkaroši, ajde sad recite da je to zbog svjetske krize. To je uzrok svega. Svjetska kriza je potaknula lopove iz HAC-a da naplacuju farbanje tunela duplo, nesposobnjakovice iz HEP-a da kupuju struju po cijeni duplo, .Pliva, Podravka, Brodosplit, Kamioni, itd itd... Za sve to je kriva svjetska kriza.

VL
FU
funky0308
15:44 20.07.2018.

Samo nam nemojte pomagati, dok nam niste pomagali odlicno nam je bilo, cim ste vi ispruzili ruke prema nama, poceli su nam nestajati novcanici. Hvala vam na pomoci ali nemojte vise.

VL
Avatar __kamocemo_1
__kamocemo_1
17:52 20.07.2018.

Gola istina je ovo :.........Vec sam vidio neke adezeovce s bedževima :........ Gay i bniti glup.... is OK!!!........... Hrvati su mogli zivjeti ko bogovi u ovoj prekrasnoj zemlji,unatoc ratu i ratnim stetama. Steta koju su nam napravili " NASI "" politicari od 1991.naovamo nemjerljiva je i tesko nadoknadljiva.............. A steta koju su napravili u moralnom smislu je zlocin protiv vlastotog naroda i kao takva se ima tretirati; kao IZDAJA...!!!.....Sve sta je lose u Hrvatskoj sa moralnog, politickog i socijalnog aspekta dolazi od ercegovanaca...... nije Steva Culej nosao krvave gace po Velebitu da njegov kradeze ne bi mogao nesmetano krasti Hrvatsku.. Ovim lopovima ,zato, najteza moguca kazna,bez ikakvih olakotnih okolnosti............. Osim sto su nas doveli do prosjackog stapa, unistili su dusu svakog postenog covjeka i za to ne postoji dovoljno drasticna kazna., osim jedna..........!!!!............

VL
ŽU
žuti
15:35 20.07.2018.

HRT-e izravno iz Vinkovaca prenosi došaptavanje "vjerodostojnog" premijera i ministrice mu, dok je rasprava u tijeku, valjda imaju ozbiljnu temu na tapeti; kako skinuti koji kilogram viška stečen nakon ulaska u Banske dvore, a narod gladuje?!?

VL
MV
Mijat vrdoljak
15:58 20.07.2018.

E moj Plenkoviću da niste usvojili Istambulsku konvenciju nama bi tekli med i mlijeko, mi se nebi iseljavali, Slavonija bi disala punim plućima a vi bi bili najbolji premijer svih vremena. Sada ste najveći neprijatelj Hrvatske i Hrvatskog naroda. VJERODOSTOJNO

VL
AN
anthropos
16:47 20.07.2018.

ne može se više koristiti ni jedna riječ osim opasnosti da izvrijeđaš ovakve

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.