Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Premijer promovira politiku ekstremnog zaduživanja

Milanović zna da srljamo u bankrot, ali ne čini ništa. Slično razmišlja i Karamarko

Komentari 16

SV
sveznamdrugi
13:05 10.11.2014.

Marko kakav je to veleumni zaključak o Karamarku, malo si previše opalio po partiji pa onda treba izjednačiti???

VL
IM
imamsve
00:35 11.11.2014.

SDpartijski portali i propagandisti mogu što god hoće i što više bez srama partiju slave to je partija i oni omraženiji kod Hrvata naravno.

VL
DU
Deleted user
13:17 10.11.2014.

gospodine Milanoviću, ne mogu zamisliti kako bih se ja kao mali čovjek osjećao da sam najnegativnija osoba u svome kvartu a kamoli u državi, da me se javno proziva kao nesposobnog, kao lijenčinu koja često dolazi tek oko 10 satii na posao, kao čovjeka kojega ne vole niti njegovi sdp-ovci i koji ga javno prozivaju i ne znam što sve ne.....zar zaista ne znate da vi osobno svojim činjenjem i nečinjenjem uništavate ovu državu krvlju izborenu i ovaj osiromašen i pokraden narod.....?? a vi gospodine Karamarko, način na koji vi javno reagirate svojim komentarima o stanju u državi su daleko ispod razine onoga što hrvatski narod očekuje od vas. Tomislave to vam svi komentiraju na takav način ali očito to ne dolazi do vas ili neznate jer vam ljudi oko vas ne govore o tome ili možda čak ne smijete progovoriti onako kako to narod očekuje od budućeg premijera. Tomislave, vrijeme je, ne da se u javnosti regaira na način kako ste to do sada radili, vrijeme ja da se riče....da ta rika postane jeka koja će odjekivati dok je hrvatske države i hrvatskog naroda, jeka koja se neće zaustaviti dok se ne skine ova ekipa koja je pogubna za opstojnost države i da pokažemo da znamo da se može kad se hoće. Tomislave vi ste na potezu, hrvatski narod to očekuje od vas, ako ne možete pustite one koji mogu !!

VL
ZI
Zir
13:03 10.11.2014.

Opet novinar podmece Karamarku, a kao clanak pisao radi Milanovica!!! dno dna!!!

VL
TH
than
13:14 10.11.2014.

Doci ce i taj dan kada nam vise nece htjeti davati kredite, a do onda propagirajmo strane kredite koje trosimo na uvoznu robu. Niti jedna drzava nije tako uspjela, ali mi ionako niti nismo normalna drzava.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:26 10.11.2014.

...zaposlili u javne i državne službe 100 milančića opančića, 100 zmajčekića, 100 dončekića, 100 sinišića... 100 baučića... a tek APIS... sklopili štetne ugovore... ugovorili nepovoljne najmove... i to je to... i nikome ništa zbog toga...

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
15:23 10.11.2014.

Ovaj je placen od strane stranih banaka i radi sto mu je naredeno. Naredeno mu je da ne stedi nego da slobodno trosi i da zaduziva narod sto vise to bolje za banke i za njega. Banke zaraduju kamate a sutra kad dode sudni dan dobit ce sve vode, sume, otoke, sve ..sve za dzaba! A narod ce i onako biti potrovan sa chemtrailsima! Nego, jesu li svi prskani inse---kti prezlivjeli jos jedan dan trovanja iz aviona? Ne brinite se to polako ali siguno unistava vase organe...ne brinite se sta ce te za stare dane, doziviti ih necete!

VL
Avatar Django
Django
16:05 10.11.2014.

Ma stvar je jednostavna, došao je na vlast sa namjerom da nas upropasti i pošto mu je ostala još godina dana, čini to ubrzanim tempom.

VL
DD
dr dragon
00:05 11.11.2014.

Slijedi istrebljenje ili izumiranje Hrvata. Koja bud..a bi jos ovdje ostala u ovim govn...Gdje nema pravde,posla. Hrvatska puna lazova,lopova, nesposobnjakovica! Fu., .uj

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:19 10.11.2014.

...svi putovi vode u R........

VL
BU
bubimima
13:29 10.11.2014.

Milanović je samo nastavio oanko kako su HDZ-ove vlade prije toga radile jer je shvatio da je to jedini način da izdrži 4 godine mandata. U neku ruku to je i pravedno. Neka nas slijedeća HDZ-ova vlada izvuče iz gliba u koji nas je uvalila svojom političkom korupcijom.

VL
Avatar Marko232
Marko232
12:13 10.11.2014.

Možda. A možda je to sve mudro isplanirano i trenutno je naj bolja opcija. Ali, da bi se to moglo potvrdit potrbno je jako mnogo okolnosti uzeti u obzir.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.