Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održati će govor

Plenković će na skupu o Daytonu sudjelovati online, poznato i kad izlazi iz izolacije

Andrej Plenković primio ministricu oružanih snaga Francuske Republike
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
14.12.2020.
u 21:01

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sutra će održati govor i sudjelovati video vezom na međunarodnoj konferenciji, koju povodom 25. obljetnice Daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma organiziraju HAZU i MVEP.

Premijer Andrej Plenković trebao bi u srijedu, u konzultacijama s liječnicima, izaći iz izolacije, potvrđeno je u ponedjeljak iz Banskih dvora.

Plenković je od 28. studenoga bio u izolaciji jer mu je supruga bila zaražena koronavirusom, a dva dana poslije i on je bio pozitivan na testiranju. 

Imao je blaže respiratorne simptome, a cijelo vrijeme svakodnevno je radio od kuće. 

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sutra će održati govor i sudjelovati video vezom na međunarodnoj konferenciji, koju povodom 25. obljetnice Daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma organiziraju HAZU i MVEP.

U dogovoru s predsjednikom RH Zoranom Milanovićem, premijer Plenković na konferenciji će govoriti u ime Republike Hrvatske.

U konzultacijama s liječnicima, Andrej Plenković trebao bi izići iz izolacije u srijedu.

Komentara 4

DU
Deleted user
08:17 15.12.2020.

Samo ti budi i dalje u izolaciji, nema problema.

Avatar sadmitrebato
sadmitrebato
21:31 14.12.2020.

govorit će ono što mu narede šefovi iz europske unije

MI
misho32
21:17 14.12.2020.

ništa on ne će učiniti što bi koristilo hrvatskom narodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije