Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆA SE DOBRO

Stigao novi nalaz: Premijer Andrej Plenković pozitivan na koronavirus

Zagreb: Andrej Plenković dao izjavu o novim mjerema
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.11.2020.
u 19:03

Predsjedniku Vlade ranije je određena epidemiološka mjera samoizolacije te mu se sada određuje mjera izolacije u trajanju od 10 dana

Slijedom preporuka epidemiologa, predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je u ponedjeljak ponovno testiranje na prisutnost koronavirusa te mu je nalaz pozitivan.

Predsjedniku Vlade ranije je određena epidemiološka mjera samoizolacije te mu se sada određuje mjera izolacije u trajanju od 10 dana.

Trenutno se osjeća dobro, a svoje aktivnosti i obveze predsjednik Vlade nastavlja obavljati od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa, izjavio je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Premijer se testirao i u subotu, nakon što je njegova supruga Ana Maslać-Plenković dobila pozitivan nalaz, no tada je na testu bio negativan. 

VIDEO Andrej Plenković o novčanim kaznama za nepridržavanje mjera: "Ako će se neki među nama ponašati bezobzirno i ugroziti druge, onda mi moramo posegnuti za mjerama koje će imati sankcije."

Ključne riječi

Komentara 162

BU
burza
21:35 30.11.2020.

Zelim premijeru brz oporavaki i obitelji a ovi komentari govore samo o komentatorima sramota

K1
Kalimero_12
21:56 30.11.2020.

Ovi brojni komentari degenerika slika su na žalost naše nacije Tako odvratno pljuvati po čovjeku koji danomice izgara za svoj hrvatski narod, čovjeka koji je spasio Hrvatsku od propasti kamo nas je dovela kukulele pošast sa slučajnim

PL
plenkikok
20:21 30.11.2020.

Ne brinem se ja za njega. Naš veliki vođa je već jednom pobijedio koronavirus. Pobijediti će ga opet, a, ako treba još barem pet puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije