Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI NAPAD

Premijer Plenković izrazio sućut predsjedniku Španjolske

Andrej Plenković
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/3
17.08.2017.
u 22:40

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković izrazio je sućut predsjedniku Vlade Kraljevine Španjolske Marianu Rajoyu

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković izrazio je sućut predsjedniku Vlade Kraljevine Španjolske Marianu Rajoyu, u povodu napada u središtu Barcelone:

„Poštovani predsjedniče Vlade, gospodine Rajoy,

duboko nas je potresla vijest o napadu u središtu Barcelone u kojem je stradao veliki broj nedužnih ljudi. Najsnažnije osuđujemo ovaj teroristički čin. Hrvatska stoji uz Španjolsku u borbi protiv terorizma  i obrani temeljnih europskih vrijednosti.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, upućujem Vama, cijelom španjolskom narodu, a posebno obiteljima tragično poginulih izraze duboke i iskrene sućuti, a ozlijeđenima želim što brži oporavak.“

 

Komentara 10

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
09:21 18.08.2017.

Cupreijasi i SDPejci, prestanite lagati i podmetati Plenkovicu. U Hrvatsku su ih doveli Ostojic i Orepic , orepina uzeo preko 1000 vise nego je EU od nas trazio, EU nam moze vratiti pola milijuna koji im je Ostojic usvercao.

BA
badger2
19:46 18.08.2017.

narod se koka a politicari samo sucutaju jedni drugima

GO
goran2hr
11:45 18.08.2017.

Nitko tu nije čist. U vrijeme navale ilegalnih imigranata, HDZ je kao bio nešto nezadovoljan time kako se radilo, ali bez konkretnog prijedloga što da se učini (npr. podigne ograda). Predsjednica Kitarović je spomenula vojsku (valjda da čuva granicu), ali je ubrzo poplašena od lijevo liberalnih medija, okrenula priču u smislu da bi vojska trebala davati logistiku ilegalnim imigrantima (što je onda HV nažalost počeo raditi). Predsjednica je čak i posjetila Opatovac i pohvalila one što su nam zapravo radili štetu (volonteri, HV, MUP, crkva) i tako se složila s Ostojićem. Nakon smjene vlasti, HDZ-MOST vlada nastavlja raditi po receptu bivšeg ministra Ostojića. Svima pak njima (HDZ, MOST, Kukurikavci), zajedničko je to da se protive podizanju žilet žice i učinkovitom čuvanju granice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije