Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVJEŠTAJNI POSLOVI
Povratak na članak

Premijer o optužbama iz BiH: 'To su besmislice i ne kreativna manipulacija'

Nakon optužbi od strane ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića premijer Plenković je na stručnom skupu u Neumu rekao je da su Republika Hrvatska i Bosna i Hercegovina partneri koju surađuju u borbi protiv terorizma.

Komentari 17

SA
samojakonemapredaje
13:40 14.03.2019.

Na ovakvim primjerima se vidit tko istinski brani hrvatske nacionalne interese, a tko s druge strane zagovara bošnjački unitarizam i protivi se trećem, hrvatskom entitetu u BIH.

VL
VB
vbn1
13:41 14.03.2019.

Ovo je podsjetnik svima onima koji se protive radu Ureda za Hrvate u BIH zašto financijski pomaže Hrvate koliko je nužno nastaviti s brigom za Hrvate u BIH što je i naša ustavna kategorija

VL
MO
mocca3
13:10 14.03.2019.

kakve smicalice prenose mediji

VL
Avatar southman
southman
13:16 14.03.2019.

BiH potpuno nefunkcionalna država čije izjave njihovih čelnika za ozbiljno ne uzima nitko osim protuhrvatskih medija !

VL
ZH
Zlatousti Hrvat
12:51 14.03.2019.

Pa ne bi valjda prijatelji muslimani iz BiH takvo što govorili o prijateljskom hrvatskom narodu.

VL
D1
Dino_123
15:44 14.03.2019.

Kreativna manipulacija....Covic i HDZ.. u BiH predsjednistvu ruku pod ruku sa dodikovom strankom i SDSom odbiju glasati protiv cetnickog okupljanja u visegradu ali zatim kratko nakon toga, Covic izjavi na tviteru kako je protiv takvih okupljanja...na engleskom jeziku.... ljigavac. Zaa to vrijeme vecernji objavljuje clanke osude o vesegradskom okupljanju, ali pukim slucajem zaborave objaviti ovu anegdotu.

VL
CR
cromak
18:56 14.03.2019.

Nista novo!!!!!Mektic otvorio i dogovorio sa srpskim pasalukom kako "emigrante"nauciti da lazu kako da navijaju za dinamo jos malo da pjevaju i za dom spremni, pa da im podjele neke pucaljke da se vesele po Bosni i da okupiraju "republiku" genocidnu, sa cetnickim bradama punih buva i vasi od kojih se i bog uplasi. To vam je Mektic kojeg mi poznajemo vodju bradonja usminkanog kao MSu BH

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
13:51 14.03.2019.

Što je najžalosnije hercegmafija, dajući potporu velikosrpskoj politici u BiH, podriva vitalne nacionalne interese države Hrvatske.Oni bi danas trampili povratak "RSK" u zamjenu da zap. Hercegovina (cirka oko 40% hrvatskoga pučanstva BiH) dobije status entiteta, ali NE i da see pripoje Hrvatskoj. Pripajanjem bi izgubili mogućnost muljanja, krađe, autonomnosti u donošenju odluka o opstojnosti njihove moći na području gdje "vladaju". Izgubili bi mogućnost bijega i sigurnog skrovišta u slučajevima da ih se ulovi u kršenju zakona RH i kriminalu (Mamić, Kutle)...Cijepanjem BiH na autonomne interesne zone stvorile bi se i odlične pretpostavke za uspostavljanje ruskih vojnih baza na 50-tak km od Zagreba sa "pogledom" na Knin i Jadransku obalu. Odgovorno tvrdim da sigurnost države Hrvatske najviše ugrožavaju hercegmafijaške političke strukture, kako one u Bih tako i njihovi pomagatelji unutar struktura vlasti RH.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:49 14.03.2019.

Normalno da lažu. Samo što su tamo poluretardirani, pa ni to ne znaju napraviti kvalitetno. Ništa novo, sjetimo se Pelješkog.

VL
DU
Deleted user
12:54 14.03.2019.

Da čujemo i ovog premijera kako govori o partnerima u BiH. Ima i nečega dobrog u lošim (ili izmišljenim) vijestima. Samo me zanima je li i on dugo čekao na graničnom prijelazu kad je išao u Neum. Zna da su tamo kamenice nezaražene.

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
12:45 14.03.2019.

HDZ vodi politiku nacionalne veleizdaje na svim društvenim poljima pa tako i ovome! Oni kontroliraju USKOK, DORH, USTAVNI SU pa i SOU! Služiti Americi znači služiti psiho sociopatima gladnima rata a da bi Amerika imala protiv koga ratovati mora stvoritiiti uvjete odnosno "protivnike"! Sve u svrhu osvajanja svjetskih resursa,Irak i Kuvajt su odavno iscrpli, sada je i Sirija pod kontrolom pa je Venezuela na redu, prvo ih sankcijama dovedu do propasti, dođu neredi pa onda eto svjetskih "demoNkrata" da uvedu red i to naplate milijardama barela nafte! Tim i takvima Kolinda i Plenković služe i klanjaju im se!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.