Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRETANJE POSTUPKA?
Povratak na članak

Premijer te sadašnji i bivši ministri na dnevnom redu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

U slučaju državnog tajnika u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja Željka Uhlira Povjerenstvo će donijeti odluku nakon što je protiv njega pokrenulo postupak zbog povreda načela jer se nije povukao iz postupka donošenja izmijenjenog zakona o najmu stanova.

Komentari 3

DU
Deleted user
22:55 14.11.2019.

I Božu! I Božu! On je dobio kredit po povlaštenim uvjetima, a bio je predsjednik Sabora.

VL
MK
mkinkognito
23:19 14.11.2019.

Po dosadašnjim presudama povjerenstva ono kao nije kriv ai ipak nije u skladu … kao na haškom sudu prekomjerno granatiranje pa pošto nisu takvo granatiranje traže topničke dnevnike kojih nema jer granairanja nije bilo ali oni ih traže. Tako i to povjerenstvo, hoće dokumentaciju koja im ne pripada a ako je dobiju interpretiraju je na svoj način. Hoće biti jedina vlast zapravo sila koju treba priupitat prije nego se nešto uradi. Zbači sve tri grane vlasti i ustav ne važe ako oni tako odluče. Hoće perverznu pokornost kao kod SM porno scenarija. Pa ogaditće im se jer izgubit će kredibilitet. A jednom kad ne budu u povjerensvu neće ih htjeti ni sadašnji politički sponzori jer tho hoće prevrtljivce i lažove za svoje saveznike, možda samo za potrčke dok ih bezpogovorno slušaju.

VL
Avatar southman
southman
07:42 15.11.2019.

Iz 2003. ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.