Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za prijatelje Sinja

Premijer i ministri nisu došli na prijam kod Bulja: 'To su diktatorski maniri'

Gradonačelnik Sinja, Miro Bulj na misi povodom blagdana Velike Gospe
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
07.08.2022.
u 14:51

Mislim da je gradonačelnik legalno izabran, bilo koji, kazao je Miro Bulj

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj poželio je dobrodošlicu svim gostima koji će danas doći na Sinjsku alku, a osvrnuo se i na, kako je rekao, “zaobilaženje legalno izabrane lokalne vlasti od premijera i bilo koga drugog”. U 11 sati je održan prijam za prijatelje Sinja na kojoj nije bilo državnih dužnosnika iako su bili pozvani. Bulj kaže da ga Vladin protokol izbjegava.

“To je poruka od njih – što su i tko su. To su diktatorski maniri i čisto politikantstvo. Mislim da je gradonačelnik legalno izabran, bilo koji. Očito im je bitnija stranačka iskaznica nego volja naroda”, rekao je Bulj za N1 navodeći kako je sve državne dužnosnike pozvao u Sinj.

Video: Snimila Slavica Vuković

“Svi su dobrodošli. To je velika stvar za naš grad i identitet. Nikako se ne mogu složiti s tim da se Sinj zaobilazi od strane ministara i premijera. Meni je interes da ovaj grad zaživi”, rekao je Bulj.

Dodao je da je predsjednik Milanović jedini dužnosnik koji se najavio da dolazi i došao prvo kod gradonačelnika. Premijer Plenković je zajedno s potpredsjednikom Vlade i ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom posjetio novoizgrađeni Veteranski centar u Sinju. 

Komentara 34

DU
Deleted user
17:54 07.08.2022.

Bulju, pa došao ti je pajdaš Mile, možda je i Grmoja bio tamo i možda tkogod iz Radničke fronte. To je tvoj svijet.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
16:55 07.08.2022.

Bulj je pozvao sve goste putem razglasa da dodju.... pa eto nisu se svi odazvali

DO
Dolac68
21:13 08.08.2022.

Bulj je bezveznjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije