Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjena za Paladinu i Tramišak

Premijer dobio podršku koalicije: Mirjana Čagalj i Šime Erlić bit će novi ministri u Vladi

Mirjana Čagalj i Šime Erlić
Foto: PIXSELL
1/3
11.01.2023.
u 15:48

Vladi je u tijeku uži kabinet na kojem je i dvoje ministara u odlasku, a o kadrovskim izmjenama u svom timu Plenković bi danas trebao telefonski izvijestiti i predsjedništvu HDZ-a

Mirjana Čagalj nova je ministrica graditeljstva, a Šime Erlić ministar regionalnog razvoja i fondova EU. Dosadašnja savjetnica predsjednika Hrvatske gospodarske komore i državni tajnik u ministarstvu EU fondova na tim će pozicijama zamijeniti Ivana Paladinu i Natašu Tramišak.

Takav je prijedlog premijer Andrej Plenković , kako neslužbeno doznajemo, predstavio partnerima na današnjem koalicijskom sastanku, za što je dobio punu podršku koalicije. U Vladi je u tijeku uži kabinet na kojem je i dvoje ministara u odlasku, a o kadrovskim izmjenama u svom timu Plenković bi danas trebao telefonski izvijestiti i predsjedništvu HDZ-a. 

Ove izmjene novinarima još uvijek nisu službeno potvrđene, predvečer se očekuje konferencija za novinare koju će vjerojatno održati premijer. 

Komentara 28

DU
Deleted user
16:23 11.01.2023.

sve to skupa slici na jednokratnu upotrebu...samo je pupavac vjecan ...kako se bahatio u vestinu..i oduzio se porfiriju koji mu je nedavno urucio nagradu za podrivanje rh...!!!

DU
Deleted user
16:01 11.01.2023.

Evo ja se javljam za potencijalnog kandidata , pošto vidim da ih mijenjaju kao na traci. I ja bi se rado najeo jeftino u kantini, pa koliko traje da traje

AK
akšud
16:04 11.01.2023.

Razočaran sam ako od predloženih nije barem jedan Srbin! Znači da Plenković odustaje od jednog od naših najvećih povijesnih dostignuća, "bratstva i jedinstva" našeg naroda i božanske narodnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije