Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Premijer Vučić podvrgnut poligrafskom ispitivanju, policijska akcija se nastavlja

Aleksandar Vučić
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
29.11.2015.
u 15:37

Potvrdio je i da je privedena jedna osoba zbog toga što je uhodila premijera.

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić danas je podvrgnut poligrafskom ispitivanju zajedno s još nekoliko drugih osoba povodom tvrdnji iznesenih u dnevnom listu "Kurir".

– Utvrđeno je da premijer nikada nije sreo bivšeg direktora "Kurira", kao i da nikada nisu razgovarali. Ovo je potvrđeno poligrafskim ispitivanjem – rekao je ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović na konferenciji za medije, dodavši da je u tijeku intenzivna policijska akcija, piše Blic

Ispitivanje je provedeno povodom tvrdnji da je uz više drugih osoba Aleksandar Vučić sudjelovao u pritiscima, ucjenama i iznudi protupravnog iskaza nekadašnjeg direktora "Kurira".

– Vučić je čovjek koji rijetko ide u kafiće, čak i sa obitelji rijetko odlazi u restoran. Očigledno je da su ciljano plasirane laži kako bi destabilizirale zemlju i zato će MUP provesti detaljnu istragu koja će pokazati tko je i s kakvim ciljem širio laži protiv predsjednika vlade – rekao je Stefanović i dodao da će policija nastojati doći do bivšeg direktora "Kurira" Aleksandra Kornića.

– Srbija će biti pravna država, njome neće upravljati kriminalci, i svim resursima će se spriječiti pokušaj destabilizacije – rekao je Stefanović na kraju konferencije.

Potvrdio je i da je privedena jedna osoba zbog toga što je uhodila premijera.

Ranije, Vučić se sastao s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, a zaključeno je da je potrebno jedinstvo svih državnih tijela Srbije.

>> Air Serbia ulazi u utrku za Croatia Airlines?

Komentara 36

LI
livoguza2
16:12 29.11.2015.

Da je na poligraf staviti Milanovića i Pupovca, pukao bi k'o cvrčak. Lp.

ZE
zebra11
16:48 29.11.2015.

Ajmo Vučiću, strpaj srpskog, a i hrvatskog medijskog tajkuna Rodića u zatvor (vlasnik 24sata i večernjaka)! Dosta je svima na balkanu jugo-partijske i udbaške propagande.

DU
Deleted user
16:17 29.11.2015.

A kad ce nas ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije