Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UN-ov IZVJEŠTAJ SREĆE

Koliko smo sretni u Hrvatskoj? ”Spašavaju” nas druženja uz kavice i bliski međuljudski odnosi

02.01.2023.
u 09:46

Ako se po nizu parametara, od BDP-a po glavi stanovnika, socijalne potpore, zdravog životnog vijeka, velikodušnosti, percepcije korupcije, slobode donošenja vlastitih odluka ne možemo ubrojiti među najsretnije zemlje svijeta, sačuvali smo barem nešto što je bitno za sreću prema harvardskoj studiji sreće

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar horuk
horuk
10:06 02.01.2023.

Mi smo svakako među prvih 20 ako ne i bolji po sreći da živimo u Hrvatskoj. To zna onaj ko je živio u inozemstvu i tko je posjetio puno zemalja otvorenih očiju. Druga stvar je da imamo puno onih kojima je glavna profesija nama opisati sve po mogućnosti u najcrnijim bojama. Bezidejni ljudi koji su svojim lošim mislima oko sebe stvorili tmuran svijet, to nama nameću kao da svi živimo tako. Ne ja sam pozitivan, draže mi je voljeti nego pljuvati. Vidim šanse, vidim ljepotu, vidim lijepe žene i radišne ljude a kmečavce ne želim uz sebe.Ja sam u Hrvatskoj najsretniji, nigdje na svijetu nebi mi moglo biti bolje. Ali ja znam i raditi.

Avatar Ninefinger
Ninefinger
10:41 02.01.2023.

Nama je tuđa trava uvijek zelenija, dok ne odemo na tu travu pa ugazimo u g****. Hrvatska je sigurna, lijepa, druželjubiva i vesela država. Grintavci su standard 😁

Avatar MalenaB.
MalenaB.
10:41 02.01.2023.

Sreću čine male stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?