Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ozbiljnu vezu

'Spavamo već godinama, ali još uvijek sam njegova prljava tajna'

shutterstock
14.05.2022.
u 20:42

Tvrdi da njegova djeca ne bi dobro prihvatila vijest da ima novu djevojku, iako je već deset godina razveden od supruge.

Ja sam u ranim 50-ima i viđam sam se s muškarcem posljednjih nekoliko godina, ali naša veza nije puno napredovala dalje od seksa. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i oboje smo razvedeni - napisala je jedna žena za Mirror.

Razveo se prije 10 godina nakon što je njegova žena pobjegla s jednim od njegovih prijatelja, a ona se od muža razvela prije šest godina, ali to je bila zajednička odluka. Njezin problem je što se redovito sastaju kod nje i on obično prenoći ili idu na večeru ili ručak, ali još nikome bitnom u životu nije rekao o njoj. Osjeća se kao da ne postoji.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

- Rekla sam sinu, prijateljima, pa čak i bivšem da se viđam s nekim. Moj sin, koji ne živi kod kuće, vidio ga je u nekoliko navrata. Kad god to spomenem, kaže da su mu djeca ostala s ožiljcima zbog razvoda, jer su tada bili mladi i da im ne želi stvarati dodatne probleme. Njegova djeca imaju 18 i 21 godinu i po meni su dovoljno stari da se nose s tim da njihov tata ima djevojku. Volim ga i seks je dobar, ali ne volim se osjećati kao prljava tajna - nastavila je.

- Možda samo pretjeruje i nepotrebno se brine. Pretpostavlja da će njegova djeca loše prihvatiti vijesti, ali zapravo bi mogli biti u redu s tim, pa čak i zadovoljni što je upoznao nekoga posebnog. Definitivno su dovoljno stari da prihvate ovu vijest budući da je razvod bio prije 10 godina! Ako želite više, onda morate biti izravni i reći mu da želite stvari podići na sljedeću razinu. Zvuči kao da vas pomalo uzima zdravo za gotovo i možda mu treba ultimatum - odgovorila joj je Coleen Nolan.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije