Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonskobrodska škola

Prelaze na online nastavu jer u školi nemaju - grijanja

Srednja medicinska škola u Slavonskom Brodu već tjednima bez grijanja
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
28.10.2020.
u 07:02

Grijanje bi trebalo doći kroz desetak dana, kada se planira završetak radova priključka na plin

Učenici slavonskobrodske Srednje medicinske škole od danas (srijeda) prelaze na online nastavu, ali ne zbog koronavirusa. Naime, u ovoj školi već tjednima ne radi grijanje.

Učenici su se pojedinim medijima obratili pismom u kojem navode kako sjede na hladnim stolcima uz otvorene prozore zbog prozračivanja učionica premda su se temperature o jutarnjim satima približile ništici. Griju se plahtama i navlakama iz kabineta za zdravstvenu njegu.

Iz škole su objasnili kako se, zbog energetske obnove koja je u tijeku, Medicinska škola odvojila od sustava grijanja susjedne Obrtničke škole.

Grijanje bi trebalo doći kroz desetak dana, kada se planira završetak radova priključka na plin.

Naglašavaju kako učenici od srijede idu na online nastavu te kako nije bilo prigovora roditelja zbog nedostatka grijanja.

"Dragi učenici i roditelji, zbog trenutnih radova na sustavu grijanja Srednja medicinska škola od srijede 28. listopada prelazi na izvođenje nastave na daljinu.

O točnom datumu završetka radova i povratku u školske klupe bit ćete pravovremeno obaviješteni", objavljeno je na služenim internetskim stranicama škole.

Iz Gradske uprave Slavonskog Broda poručili su kako su u četvrtak 22. listopada zaprimili zahtjev za prekop javne površine, što je bio preduvjet za nastavak radova na energetskoj obnovi Medicinske škole.

Taj je zahtjev odobren već u ponedjeljak 26. listopada.

- Dozvolu smo izdali u kratkom roku pa vjerujemo da će se obnova škole nastaviti u punom opsegu kako bi učenici u najkraćem roku mogli učiti i boraviti u uvjetima kakve zaslužuju - poručili su iz Grada.

Komentara 1

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
08:13 28.10.2020.

Oh Boze dragi,izvode se radivi i prikljuci na grijanje ured zime,a gdjevam je bilo ljeto,e jesmo,bas tu gdje smo......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije