Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJELATNICI GA UPOZORILI

Prekršajna prijava jer nije htio nositi masku u trgovačkom centru

Gužve ispred zagrebačkih trgovačkih centara zbog Black Fridayja
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
05.01.2021.
u 17:36

Nije se pridržavao propisanih mjera iz Zakona o zaštiti pučanstava od zaraznih bolesti

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je jučer oko 8 sati dojavu da se jedna osoba u trgovačkom centru ne pridržava propisanih mjera iz Zakona o zaštiti pučanstava od zaraznih bolesti.

- Policijski službenici su izlaskom na mjesto događaja u Gospodarskoj ulici u Varaždinu u jednoj trgovini utvrdili kako je muškarac starosti 46 godina ušao u trgovinu i nije nosio, niti je na upozorenje djelatnika želio staviti i nositi, propisanu zaštitnu masku za lice. Navedenom je izdan prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti - navode u PU varaždinskoj. 

VIDEO Markotić, Capak i Božinović cijepili su se protiv koronavirusa pred kamerama. Beroš: "Cijepit ću se kad ostanem bez imuniteta."

Komentara 6

K1
Kone_1
19:43 05.01.2021.

Ime, prezime i fotografija da kad ga vidimo mu mozemo stisnuti ruku i pocastiti ga pivom

EP
Epil
18:57 05.01.2021.

Gospodinu bih preporucio tuzbu protiv HR pred sudom EU, nadam se da je postupanje zastitara i policije fotografirao ili jos bolje, snimio.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:56 05.01.2021.

jel to bil toni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije