Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prekrižene ruke neće zaustaviti neonacizme

Oni koji nisu pljeskali Marconovom govoru u europarlamentru upotrebljavaju Europu samo kao bankomat i plaše svoj narod od iste te Europe koja samo želi više solidarnosti

Komentari 3

KL
klasika
12:21 23.04.2018.

Već predvidljiva pristranost a la Tomašević i ostali salonski "humanisti": Po svaku cijenu izbjeći sagledavanje cijele slike. Jacques Chirac bio je intimus Saddama Husseina i 30-ak mu godina prodavao sve moguće naoružanje. Naravno za lovu. Sarkozy se za lovu prodaoao Gaddafiju. O Macronu 90% Europljana neispranog mozga misle sve najgore. Za to vrijeme svjetski Champagne-ljevičari viču: Dršte nacionaliste!

VL
ŠO
šolman
11:36 23.04.2018.

Ako nešto izazove raspad EU-a, to će biti politika centralizacije EU-a koja se vodi pod firmom jačanja solidarnosti. Očit primjer je migrantska kriza koju su pojačali neodgovorni jednostrani pozivi pojedinih političara migrantima da dođu u EU i potom dekretiranje tih istih država koliko će migranata primiti države koje nitko nije konzultirao kad su prethodno spomenuti čelnici jednostrano vabili migrante. Znači mi odlučujemo o svemu, a vi ostali Europljani ostanite kuš. To je kolonijalizam unutar EU-a, a ne solodarnost. EU se treba vratiti na koncept ekonomskog saveza suverenih država. I ništa više od toga.

VL
DA
Danijel2
12:33 23.04.2018.

Prvi neonacisti su bili preci čimpanza. A na ovim prostorima: velikosrpska politika, još od kraljevine Jugoslavije i prvih četnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.