Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBE NA TERENU

Sudar vlakova kod Barcelone: Više od 150 ozlijeđenih, troje prevezeno u bolnicu

U Španjolskoj 3.500 novooboljelih, preminula zdravstvena radnica
Foto: Javier Carbajal/DPA
1/2
07.12.2022.
u 10:55

Glasnogovornica hitnih službi potvrdila je da je 18 medicinskih timova poslano na mjesto nesreće. Istraga je u tijeku, potvrdile su vlasti

Više od 150 putnika ozlijeđeno je u Španjolskoj u sudaru dvaju vlakova do kojeg je došlo jutros kod Barcelone. Do nesreće je došlo nakon što se jedan vlak zabio u zadnji kraj drugog vlaka na postaji u Montcadi i Reixacu, gradiću sjeverno od Barcelone.

Dežurne službe izvijestile su kako je zasad zabilježeno oko 150 lakše ozlijeđenih, dok je petero osoba zadobilo nešto teže ozljede, prenosi Daily Mail. Troje od njih prevezeno je u bolnicu zbog ozljeda, a jedna je osoba navodno slomila i gležanj.

''Došlo je do sudara dvaju vlakova oko 7.50 sati na stanici u Montcadi i Reixacu, u smjeru Barcelone. Zasad možemo samo reći da se jedan vlak zabio u kraj drugog vlaka", potvrdio je glasnogovornik španjolskih željeznica. 

Glasnogovornica hitnih službi potvrdila je kako je ukupno 18 medicinskih timova poslano na to područje. Istraga je u tijeku, potvrdile su vlasti.

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:07 07.12.2022.

Grmoja " Tražimo trenutačnu ostavku predsjednika vlade i min. prometa u Španjolskoj ?! "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije